ajp

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About ajp

  • Status
    Nyt medlem
  1. Hvor lyder det bare dejligt. Jeg får helt lyst til at "arrangere" en hjemmefødsel igen. Jeg har født med Hjemmefødselsordningen Sjælland to gange - i Roskilde og i Gørlev (mellem Slagelse og Kalundborg). Det er nogle helt fantastiske mennesker der arbejder i denne hjemmefødselsordning - jeg håber du får en dejlig oplevelse. Mange af de ting man selv skal sørge for hvis man føder hjemme med tilknytning til at hospital, det har jordemødrene selv med. De udlejer også fødekar. Nemmere bliver der ikke at føde hjemme. Andrea
  2. Jeg har linjefagene: Matematik, kristendomskundskab/religion, geografi og musik. Jeg underviser i: Matematik, musik, n/t og kristendomskundskab.
  3. Ja, min første er født uden skyggen af presseveer. Jeg pressede når jeg havde lyst, og det hjalp ikke på sagerne at barnet stod skævt. Jeg arbejdede på at få barnet ud i en lille time.
  4. Jeg har født begge mine børn i vand, så jeg har ikke prøvet andet. Det har været to fantastiske oplevelser - vandet har både været brugt til smertelindring og så blev jeg i og fødte(planlagt). Vandet har været godt fordi jeg kunne slappe af og nemt kunne ændre stilling. Jeg kan kun anbefale fødsel i vand.
  5. Fredag 05.11.10 kl. 14.33