Betina73

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    134
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Betina73

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 01/10/1973

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    12-08-2011
  • Lokation
    Esbjerg Ø
  1. Så er vi kommet hjem efter kejsersnittet. Mandag d. 1/8-11 kl 11.02 kom vores skønne lille prinsesse Liv til verden. Fødselsvægt og længde er 2900 gram og 49 cm. Ved Kejsersnittet var jeg 38+4 Jeg ligger billeder ind senere, skal lige ha fundet mit kabel til kameraet :D Tlk til de andre der har født
  2. Hej. Ja så er sidste scanning overstået. Jeg skal have kejsersnit mandag d. 1 august, det blev efter eget valg. Jeg ved godt jeg havde gættet på d. 29 juli, men den 1 august passer os bedre :D
  3. Ja jeg tror heller ikke du skal være bekymret, men forstår godt din uro omkring det. Jeg er desværre i den situation at jeg lider af svær astma, og det er ikke sjovt, især ikke nu hvor hun presser sådan på mine lunger. 7-9-13 har jeg indtil nu kunne klare mig på alm astma medicin. Da jeg ventede min søn var det værre. Jeg tabte mig meget og havde det godt, men når jeg så fik det skidt var det meget skidt. Jeg var indlagt flere gange, og fik faktisk stesolid 5 gange da jeg ventede ham pga at hele min krop var "oppe at køre". Har heldigvis en sund og rask dreng, men blev dog også fulgt meget dengang, og også nu. Men jo jeg gjorde mig da mine tanker, men tænkte at når lægerne gav mig det under indlæggelse, måtte de jo vide hvad de gjorde, og det endte jo heldigvis godt.
  4. Jeg har ikke fået den streg :) Jeg havde den heller ikke under 1 graviditet. Jeg har en søn og venter nu en datter.
  5. Ja jeg har da også fået kommentarer omkring min mave. Såsom, nøj du er da ved at være stor, eller sikke fint hun vokser og sådan. Det gør ikke noget, selvom jeg ikke rigtigt kender dem der siger det. Men at blive rørt ved... Ikke engang mine venner gør det uden at spørge først, syns nu det var lidt underligt.
  6. Ja så har jeg også prøvet det. Var nede i byen idag, og satte mig så i føtex for at få lidt at drikke. Pludselig kommer der en vildt fremmed dame hen, og begynder at røre min mave, ae den og sån' "Nej du har da ikke langt igen", sagde hun. Jeg må indrømme at jeg blev noget paf, og fortalte hende pænt, at jeg ikke var så begejstret for at folk jeg slet ikke kender, bare kommer og rører min mave, da jeg jo ikke er hvermands eje fordi jeg er gravid. og fortalte så høfligt at jeg har godt 5 uger igen til hun kommer. Hun blev fornærmet og sagde at hun jo bare var nysgerrig, og så blev jeg lidt sur og sagde, at jo tak det opdagede jeg :) Andre der har prøvet det, og hvordan ville i ha det med at vildtfremmede rører jeres maver?
  7. Hejsa... ja jeg har faktisk døjet med brystbetændelse under denne graviditet... mystisk... Men da jeg i sin tid havde fået min søn døjede han lidt med trøske, og sundhedsplejersekn anbefalede dengang Brentan Creme til ham. Hun fortalte samtidig at jeg kunne smørre det på mine brystvorter, og det hjalp dengang mod ømme godt tilsuttede vorter. Jeg nævnede det så for min læge da han sagde jeg havde brystbetændelse, og han skrev med det samme en recept og det har hjulpet mig. Ved ikke hvad du kan gøre, men hvis de gør ondt, så snak med din læge eller jordmor, måske de kan hjælpe med et godt råd eller lign.
  8. Held & lykke med projekt "brøster" Håber i snart kommer til at stå med 2 II
  9. Hej vil bare lige dele en lille historie med jer. Da vi i sin tid fortalte min søn at han skulle være storebror, blev han meget ked af det. Endnu værrer blev det, da vi så fortalte at det var en lillesøster der lå i mors mave. Nå men det var der jo så ikke noget at gøre ved, for laves om kunne det jo ikke ;) I lang tid gik jeg og var lidt trist, for tænkte, hvad nu hvis han altid vil "hade" hende. Alle blev ved ed at sige, nej det skal nok gå, og bare vent osv. Ja det kunne jeg jo ikke lige se, men de fik jo ret :D Idag er det så sådan at Daniel ELSKER sin lillesøster. Der går ikke en dag uden at han skal ae min mave, og snakke om hende, og høre hvornår det nu liiiige er hun kommer :) Han er sågar begyndt at sige nej til legetøj. "Jeg vil hellere gemme pengene mor, og så købe legetøj til lillesøster", så kærlig han er :) Nu vil han så også ha den ene væg på værelset malet lyserød til hende og ha en køjeseng så de kan dele værelse. Og utroligt om han så ikke lige igår sagde... "mor hvis lillesøster vil lege prinsesseting, så leger jeg bare det med hende" Og det kommer fra en dreng med stort D, der virkelig går op i hvad der er for piger og drenge. Nu håber jeg bare ikke han bliver aaaalt for skuffet når hun kommer, for har forklaret ham igen og igen at hun næsten intet kan når hun kommer ud, men tvivler på han forstår det før det sker. Ja ville bare lige dele det med jer :)
  10. Ok hvis jeg får en træls nat igen ringer jeg i morgen. Mine smerter starter som sidestik, og går så over i en slags krampe som smerter. Det varer ca 5 minutter ad gangen og stopper så, for at komme igen nogle minutter senere. Men som sagt hvis det blir sådan igen inat ringer jeg til FG i morgen. Tak for svar :)
  11. Nej vil heller ikke lyve mig til det. Jeg fik en tryghedsscanning i uge 8, men pga. af en tidligere GUL. Jeg fik så en igen i uge 11 pga. en del blødning, men fordi lægen sagde at det var bedst, dette foregik dog på skadestuen. Nu blir jeg så scannet hver 2-3 uge pga. min astma, men det er på sygehusets anbefaling. Men som de andre siger, hvis man lyver sig til det, kan man jo tage tid fra nogen som virkelig har behov for det.
  12. Ja det er så lige det... Lægerne på Esbjerg sygehus er bare ikke enige om noget. Nu skal jeg til kontrol igen den 18/7 og vil først der får en dato til ugen efter. Men de kan ikke finde hoved eller hale i noget. Noget forvirrende, men til gengæld er vi nu ved at være klar til lillesøsters ankomst. Vi mangler "kun" at hente barnevognen og sengen + madrasser, samt få lidt bleer og vaskeklude m.m. købt. Har sågar byttet værelser rundt, og malet på sønnens, lys blå på en væg, og lys rød på en anden, efter sønnens ønske :D
  13. Hejsa... I søndags havde jeg meget kraftige plukveer med mange smerter. Det varede nogle timer men er så gået over igen. Jeg har så i 3 nætter i streg nu sovet rigtig dårligt og er vågnet flere gange med en slags mavekramper med meget kvalme. Jeg har ikke ondt i lang tid, men det kommer sådan i jag og lige når det sker gør det afsindig ondt. Er der andre der har det sådan, og er der nogen grund til bekymring? Jeg har ikke så mange plukveer mere, og dem der kommer gir ikke rigtig smerter, mere bare sådan lidt trykken i kroppen. Syns bare ikke jeg vil belemre fødegang eller læge hvis det er meget normalt. PS: Jeg plejer at blive fulgt det ene eller andet sted ca engang i ugen pga min sygdom, men denne gang skal jeg først tilses den 26/6 igen hos egen læge...
  14. Puha ja alt det tøj. De vokser og vokser jo hurtigere end man kan følge med, og det er svært når man kan bruge 2-3 str. tøj samtidig, for det fylder jo bare meget. Daniel har et langt skab i soveværelset samt en kommode/puslebord på hans eget værelse. Vi skal dog ud og købe et nyt skab til ham inden lillesøster kommer, noget der kan bruges som fuld løsning på hans eget værelse uden at fylde for meget :D da vi jo skal bruge kommoden til hende :) Men mon ikke vi finder det vi skal bruge, håber bare vi når at blive helt færdige ;)
  15. Ja jeg skal jo føde ved kejsersnit, og har hele tiden håbet på 29 juli. Men nu ved jeg hverken hoved eller hale i noget, for får forskellige oplysninger hver gang jeg bliver scannet. skal til scanning igen d. 18/7 og får så først en dato der. Men jeg håber stadig på den 29/7. Så hvis det bliver godtaget som svar skriver du bare mig på :) Ps. den 29/7 er 14 dage før sygehusets termin, og da min søn kom til verden 19 dage før syns jeg det er et realistisk bud :)