Mivse2909

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    46
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Mivse2909

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 09/29/1983

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Lokation
    Karlslunde
  1. hej hej :-) Alle Jer der venter et dejligt februar barn - hvad har I tænkt på mht. udstyr? Skal der en bestemt dyne til? Det bliver jo lidt koldt de første måneder, og så er det pluydselig sommer nærmest Har babyer vinter og sommerdyner ligesom mange voksne? Og hvad med flyverdragte? Hvor meget varmt tøj har I købt tiil den lille, eller regner med at købe?
  2. Jeg har præcis samme problem - min mave blev også ret stor i nogle uger, og ville så gerne prøve at holde det skjult, men det gik ikke så godt he he he.. Nu er maven dog på plads igen, nu er det bare babserne der er for store. Så det er altså helt normalt :-)
  3. Jeg bliver altså nødt til at spørge hvorfor du allerede er scannet? Er næsten lige så langt henne som dig, men min første scanning er først NF siger min læge - er der noget jeg har misset? Er førstegangs mor, men vil da helt sikkert også høre mit lille barn, hvis jeg kan få lov til det he he...
  4. Tillykke tillykke :-) Måske endda 2 piger denne gang??? Vi glæder os til at følge dig...
  5. Bliver simpelthen nødt til at få forklaret hvordan din kærestes familie hænger sammen hi hi hi Men her er vores foreløbige liste: Hans side: far og kæreste (2 ) 5 søster + påhæng (9) Morfar og kæreste (2) 3 mostre og 1 påhæng (4) Min side: far og kæreste (2) søster (1) Venner: 10 stk Så 30 stk indtil videre...
  6. Hmm, jeg "skulle" selv have været en dreng, så der var fundet navn og det hele til mig.. Men ud kom en lille pige i stedet ;-)
  7. Vi fortalte det til min kærestes morfar samme dag som vi havde været til lægen, så da var jeg 5+2 Min far og min søster får det at vide onsdag d. 29, da de alligevel kommer herop ( vi bor langt fra hinanden, og vil ikke fortælle det over telefonen) Det var så meningen at venner først får det at vide efter 12 uge, men min kære kæreste var til polterabend i går, dermed fik han lidt at drikke, og så kunne han alligevel ikke holde kæft hi hi...
  8. Har INGEN symptomer endnu - så håber da de kommer snart.. det er mit første barn, så vil jo gerne ku mærke en hel masse hi hi.. Men er dog ikke i tvivl om at det nok snart skal komme..
  9. Tusine tak alle sammen :-) Kød spiser jeg i forvejen altid helt gennemstegt, for kan ikke fordrage at se den der saft løbe ud he he.. Og fisk spiser jeg alligevel ikke.. så tror jeg kommer til at klare det meget godt..
  10. Kan desværre ikke rigtig hjælpe dig, min mens var altid på 27 dage og fik altid min mens imellem kl 6 og 7 om morgenen den dag det skulle komme og varede altid 5 dage.. Så det var emeget meget nemt at regne med.. pånær den sidste cyklus, den klarede så lige at vente 42 dage.. lidt underligt... men med alle de indlæg jeg efterhånden har fået læst herinde, er det meget normalt at ens cyklus varierer- tror desværre at din mens er på vej, sådan som du beskriver det.. men giv det lidt tid og hold humøret højt...
  11. Hej hej Nu står jeg med II streger, og derfor er mit spørgsmål nu ( for man hører jo så meget) Hvad må man som gravid helst IKKE indtage? Drikker i forvejen aldrig spiritus, og heller ikke kaffe. Dog er jeg nu tidligere ryger - havde hele tiden tænkt at så snart den lille var i maven, så ville jeg jo være en fantastisk mor og bare kunne stoppe med det samme.. Men øv jeg var naiv he he... Har dog ikke røget en eneste smøg siden vi fandt ud af det, men det er da bestemt IKKE så nemt som jeg troede he he he... Men hvad skal man ellers tænke på? Synes jeg prøvede at google lidt, men fandt ikke rigtig så meget andet end mange rygter om hvad man må - og stoler lidt mere på alle jer herinde :-)
  12. Tak Hilde :-) Utroligt så lidt hjernen tænker lige nu he he....
  13. Vi har været sammen i 14 måneder da jeg stod med en positiv test - men vi var allerede i dec. enige om at vi snart burde lave et barn, og projekt hed egentlig at vi skulle starte i februar, og der smed jeg også pillerne, men så af MANGE forskellige årsager, så dyrkede vi faktisk ingen sex før maj - og så var den der :-)
  14. Sæt mig på til d. 19 :-) Og tillykke og dejligt at "møde" alle jer februar-mødre...
  15. Tak tak :-) den sagde termins dato d. 19 feb, så havde regnet nogenlunde rigtigt alligevel :-)