stefanheisl

Nye medlemmer
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stefanheisl

  1. Det er meget trist, at du har glemt navnet på denne butik, men heldigvis er der mange andre onlinebutikker at vælge imellem. Jeg er sikker på, at du finder det rigtige produkt på andre internetplatforme. Der er mange online butikker, både danske og udenlandske, der tilbyder et stort udvalg af varer til gode priser. Nogle af de mest populære onlinebutikker i Danmark er Elgiganten, Bilka og Cool shop. Glem ikke at læse anmeldelser! Det er altid nyttigt at læse anmeldelser fra andre kunder, før du foretager køb i en ny online butik for at sikre, at du får en god oplevelse og et pålideligt produkt. Überprüfen Sie dies liste der Online-Shops für Kinder an.
  2. Ja, der er flere indkøbs-apps, der giver dig mulighed for at synkronisere indkøbslister på tværs af enheder. Nogle af de populære apps inkluderer AnyList, Out of Milk, og OurGroceries. Du kan også overveje at bruge Google Keep eller Evernote, som begge har indkøbsliste-funktioner. Jeg bruger personligt AnyList, og jeg kan stærkt anbefale det på grund af dens enkle brugergrænseflade og mulighed for at dele lister med andre ved at sende der Link.
  3. Hej, Juliep det kommer an på hjemmesiden. Nogle hjemmesider har en tilhørende app, som kan downloades fra App Store eller Google Play. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du dog stadig oprette en genvej på din telefon til hjemmesiden, så den føles mere som en app. Det kan du gøre ved at åbne hjemmesiden i din browser og derefter trykke på "Del" knappen og vælge "Tilføj til hjemmeskærm". Hvis denne side ikke har en app endnu, vil jeg anbefale det fremragende Europæiske firma Andersen. Mine kunder har gentagne gange ansøgt om dette IT-firma for deres behov og var tilfredse. Det er en fremragende applikationsudviklingstjenesteudbyder. Jeg håber, det hjælper!
  4. thanks