brineh

Medlemmer
 • Content count

  2,042
 • Joined

 • Last visited

About brineh

 • Rank
  Super BK kompis
 • Birthday 06/06/1989

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  02-11-1018
 • Lokation
  Køge

Recent Profile Visitors

2,277 profile views
 1. Tusind tak uha det bliver spændende, jeg krydser fingre for at din mens ikke kommer så
 2. Vi har prøvet at blive gravide et lille halvt års tid og nu her den 28/2 stod jeg med en positiv test i hånden, allerede indenfor 5 min Jeg har regnet frem til at jeg vil have termin omkring den 3. November - men det kan jo blive rykket når scanninger viser det helt rigtige. Andre end mig som har termin i november??
 3. Tillykke med bebsen i maven :) Du er velkommen til at følge min side på facebook: www.facebook.dk/FotoBySj , der vil jeg begynde at skrive opslag med shoots i fremtiden når jeg har hul i kalenderen :) - så det kan godt være muligt senere på året eller starten af det nye år :)
 4. Søger gravide, gerne fra uge 28 til 40+ til gratis udendørs fotoshoot i den første uge i August (den 4/8-8/8) da jeg har en uges ferie og gerne vil blive bedre til at tage graviditets billeder. :) Jeg har planer om at sy en graviditet kjole ala den som på billedet i hvid. - Maven vil være i fokus Billederne vil blive taget i Køge/solrød området. Hvis det lyder som noget for dig, så skriv gerne en privat besked så aftaler vi nærmere :) Se ellers hvad jeg lavet på www.facebook.dk/FotoBySJ - jeg har taget billeder af en herinde fra sidste sommer, som i kan se på min side. God sommer, Sabrina
 5. Jeg har brug for jeres hjælp til at vurdere om de her 3 billeder jeg har siddet og lavet, vil kunne sælges :) Tror i at der er nogle der vil kunne finde på at købe sådan nogle billeder som disse?? Eller skal de bare være simple med ensfarvet baggrund og så kun figure?? Håber i har lyst til at hjælpe mig :)
 6. Okay :) Jamen en uge eller 2 uger før er fint, så prøver vi at få det til at passe ind :) Du kan bare skrive en besked til mig inden på min side: www.facebook.dk/FotoBySJ - for så får jeg en besked på mobilen, når der kommer en besked på siden :) Mvh Sabrina
 7. Du bor da også på den forkerte side af Danmark :) Ville da have været sjovt og hyggeligt at tage billeder af dig og lille manden i maven :)
 8. Søger gravide piger/kvinder som er fra uge 25 - uge 40+ Det eneste krav er at man er 18+ :) til TFP (gratis) shoot på Sjælland, maven vil være i fokus. :) Det er et nyt projekt jeg gerne vil begive mig ud i, så håber på der er nogen som der har lyst :) Hvis der er nogen der kunne være interesseret, så skriv en besked til mig for at høre mere om idéen. Idéen går ud på at maven er i fokus lidt ala disse billeder. Se ellers hvad jeg lavet på www.facebook.dk/FotoBySJ Mvh Sabrina
 9. Hvor er du sej Anita! :D Jeg har os sat mig et mål om at nu VIL jeg og SKAL jeg tabe mig.. og siden i mandags har det gået rigtig godt .. intet usundt overhovedet og er begyndt starte så småt ud med gå ture på 2 km, igår og i dag.. så glæder mig til at se hvad vægten siger i morgen :D Man bliver bare så glad når man har tabt sig, og været ude og gå/løbe :D
 10. Hvor er i seje!!! :D
 11. Hvor er du sej!! :-) Jeg er selv igang med at tabe mig og når jeg virkelig får lyst til søde sager om aften, så tager jeg mig sådan en "skub op" is og så er trangen væk, ved godt det ikke er sundt osv.. men det hjælper lidt på sukkertrangen.. ellers spiser jeg noget frugt :D Jeg er os blevet helt hook på det der drikkeskyr eller det yogurt skyr - det er bare mums til et mellem måltid i løbet af dagen!
 12. Det kan du jo altid nå at lære, når du er på barsel - jeg begyndte også først at sy efter jeg havde født David :) Jeg ville gerne kunne hækle og strikke, men det lærer jeg måske engang om mange år når jeg har tid til det - har jo så mange sy projekter hele tiden!
 13. Ja det har jeg da :D - ja det er af voksdug og kantebånd