Daydreams_35+

Nye medlemmer
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Daydreams_35+

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Faldt over dit emne i dag... Jeg har netop "ondt i blæren" og 4 dage til testdag... Jeg har ikke oplevet det før op til en menstruation... For pokker, de her dage op til er godt nok én lang spekuleren.. "Er jeg, er jeg ikke"... Alle symptomer endevendes.. Hvad endte det med?
 2. Hvis jeg er gravid, så er jeg 3+1 i dag... så det er meget meget tidligt... Jeg kunne producere den her test i dag- det er Ablo, tidlig test fra apoteket. Ved ikke helt om jeg kan tro på det.. Jeg tester igen i morgen tidlig..
 3. Jeg havde en bragende positiv ægløsningstest om aftenen på dag 14 i min cyklus - jeg er nu på dag 16 eller 2DPO..... Hvor tidligt kan jeg begynde at teste for om jeg er blevet gravid? Det er første cyklus hvor jeg bruger ægløsningsteste fra babyplan og var virkelig i tvivl læææænge, om de teste jeg tog var positive -indtil den så rent faktisk var det Slet ingen tvivl..! Vi har hygget på de helt rigtige tidspunkter, både i dagene op til og under ægløsning... Så nu er det bare at vente.. og vente.. på at de næste 2 uger går, så vi kan få svar på om om det har båret frugt.. Jeg har købt en bunke af de der tidlige teste, også fra babyplan, som måler HCG allerede fra 10enheder... men hvornår er det overhovedet realistisk at begynde at snig-teste??