Kattepigen

Nye medlemmer
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Kattepigen

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Ja det har jeg, har testet som en gal og alle var positive :-D
 2. Beklager det sene svar :-) Jeg har været til tidlig scanning og den er god nok. Jeg er gravid og alt så fint ud :-D Er så glad!
 3. Jubiiiii!!!!
 4. Jeg er kun 3+6, så meget tidligt. - Det er også derfor jeg ikke helt tør tro på det endnu :-D det er så vildt.. (!!) Jeg ‘burde’ først kunne teste det om 2 dage, da det er der jeg skulle have mens. Men jeg kunne ikke vente :-D
 5. Hej sødeste piger :-) Jeg har lige brug for keres hjælp endnu en gang. Har her til morgen taget en gravitetstest (se billede). - Er den virkelig positiv? Jeg tør næsten ikke tro det :-D
 6. Hej piger <3 Har lige brug for at høre jeres mening. Er denne ægløsningstest positiv? (Har taget to lige i træk, for at være sikker)
 7. Hej piger <3 Hvis jeg tager til lægen og får taget en blodprøve - vil man så kunne se om man er gravid tidligere, end hvad en graviditetstest kan vise? :-) eller er det samtidigt?
 8. Hvad tænker i nu? :-) Billedet er fra de sidste 4 dage. Den nederste strip på billedet er fra i dag (31/10-20).
 9. Jeg synes simpelthen det er svært at aflæse disse ægløsnings-strips/test, så nu håber jeg at i måske kan hjælpe. Er den ægløsningstest negativ eller positiv?