LouiseSJ

Nye medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About LouiseSJ

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 06/09/1990

Contact Methods

 • Hjemmeside
  www.babyhelp.dk

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Terminsdato
  14-02-2018
 1. Jeg tror bare jeg ville gå ned i butikken hvor den var købt og forklare problemet. De ender måske med at sende dig hjem med en ny, og så er problemet forhåbentligt løst :-) Alternativt kan du måske få pengene tilbage og købe en ny? Der er masser af gode forslag til din nye babyalarm her
 2. Gammel tråd kan jeg se.... Nå, men hvis nogen ender med at læse her alligevel, så er det her en fremragende guide til babynest.
 3. Vi valgte at få kønnet at vide på vores dreng. Men helt ærligt, så var der også en del af mig, som havde lyst til at vente. Men på den anden side, så er fødslen også bare så stor en oplevelse i sig selv, at jeg sikkert ikke kunne klare flere overraskelser. Hm, ved det ikke. Måske vi vælger at forblive uvidende med næste barn. Jeg tror i øvrigt det er en dreng :-D
 4. Hej Lolo, Jeg er lidt sent på den kan jeg se, men måske der er andre der har samme spørgsmål Vi har selv haft pusletaske fra Birger Et Mikkelsen - ganske fin til formålet, og prisen er egentlig også fornuftig i forhold til andre. - og så kommer den med et pusleunderlag. Det er dog så tyndt, at det ikke rigtig gør noget for komforten, hvis man eksempelvis skal pusle baby på et hårdt underlag. Men det er der, og det holder i det mindste det værste skidt og snavs væk. Hvis du skal have en pusletaske med et ordentligt pusleunderlag, så tjek pusletasken fra CAMA copenhagen. Den kan du finde her https://babyhelp.dk/pusletasker/ Den har nemlig en madras i midten som kan foldes ud når baby skal pusles. Min eneste tanke er dog, at den kan blive lidt tung at slæbe rundt på. Jeg ved ikke med dig, men jeg synes i forvejen vores pusletaske er ved bristepunktet. ;-) Håber det kan hjælpe!
 5. Det er svært at vælge den rigtige barnevogn. Det kan vel næsten sammenlignes med at købe ny bil, selvom bilen godt nok er (LIDT!!) dyrere - barnevogne koster godt nok også en del... Vi valgte selv en stork barnevogn fordi det var den eneste der kunne klemmes ned i bagagerummet på vores lille Skoda Citigo. Udover den kan foldes sammen er vi fint tilfreds med den. Der røg lige et hjul af på et tidspunkt, men det klarede mekanikeren hurtigt på sit værksted. Jeg er i øvrigt i gang med en guide til barnevogne - den kan du tjekke ud, hvis du har lyst. Ellers vil jeg nok bare anbefale at tage ud og prøve dem. Kør en lille tur rundt i butikken med vognen og mærk om det føles rigtigt. Du kommer til at bruge TIMEVIS med barnevognen foran dig, så sørg for, at det er en du kan lide.
 6. Jeg synes egentlig ikke de to navne minder vildt meget om hinanden. Og hvis de gør, så er det da kun sjovt. Det er ikke unormalt i de kredse jeg kommer, at man eksempelvis lader alle sine børn starte med samme forbogstav, så børneflokken kommer til at hedde: Julie, Jesper, Jonas og Jeppe. Det synes jeg egentlig er meget sødt og lidt sjovt.