Signe Eriksen

Nye medlemmer
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Signe Eriksen

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Hej alle sammen, Min mand arbejder til daglig som håndværker, og det har han gjort i mange år nu. Det betyder også, at hans udstyr er rigtig gammelt, hvilket resulterede i at han for 2 uger siden faldt ned fra en trappe og nu ikke kan bevæge sin ryk. (Han har bestilt nye trapper, så det ikke sker igen). Men jeg henvender mig til jer, fordi min mand og jeg har en datter på knap et år, og da min mand nu ikke er så mobil, og jeg arbejder meget, søger vi en barnepige til vores lille datter, Malene. Vi ville derfor høre, om der var nogle af jer, der har erfaring med at få jeres børn passet, og i så fald hvor i fik det gjort henne? Vi er lidt i tvivl om, vi skal gøre det i gennem et professionelt firma, da hun jo stadig er meget lille og derfor stadig kræver en hel del. Med venlig hilsen Signe Eriksen
 2. Hej med jer (: Jeg er lige nu gravid for første gang med den sødeste lille pige i 9. måned, og jeg glæder mig helt vildt meget til endelig at blive mor. Jeg glæder mig så meget, at jeg allerede er begyndt at tænke på den perfekte dåbsgave til hende. Jeg vil gerne give hende noget, hun ville kunne beholde hele livet, og have som et minde, selvom hun nok ikke husker særlig meget. Men jeg tænkte at et smukt smykke ville være tidsløst og helt perfekt til denne smukke lejlighed. Måske hun endda ville kunne bruge det senere i livet. Men jeg er dog lidt i tvivl om, hvilke materialer, der ligesom sølv og gulv ikke mister sin farve og bliver rusten. Jeg har søgt lidt rundt på nettet og fundet frem til at Plaza har en ordklaring, hvor de beskriver alle materialer her. Men jeg synes ikke rigtigt det bliver beskrevet grundigt hvor længe de forskellige materialer holder deres farve. Så jeg tænkte på, om der var nogle af jer mødre inde i denne gruppe, der har erfaringer med dåbssmykker og deres holdbarhed? Jeg håber i får en dejlig dag, og nyder de sidste solstråler inden vinteren begynder at banke på igen Med venlig hilsen Signe.
 3. Den sunde livsstil er vigtig i forhold til at forebygge livsstilssygdomme og til at styrke din trivsel og energi i hverdagen. Det kan føles som en stor omvæltning at forandre sine indgroede livsstilsvaner, og derfor vil vi præsentere vores bedste tips i forsøget på at opretholde en sundere livsstil. Grov- og fuldkornsprodukter Uanset om du ønsker at tabe dig eller tage på, er det sundt at implementere grov- og fuldkornsprodukter ind i din hver dag. Forsøg derfor altid at vælge fuldkornsrugbrødet til din frokost, da det indeholder flere fibre, og vil forlænge din mæthedsfølelse. Samtidig har fuldkorn mange andre sundhedsmæssige fordele idet fuldkorn har en forebyggende effekt på kroniske sygdomme og glukose- og insulinniveauet i blodet. Det samme princip gør sig gældende for grov ris og grov pasta. Varier dit madindtag At ændre sit madindtag i en sundere retning er en livsstilsændring, og det er derfor vigtigt, at man finder nogle metoder til at undgå at gå død i den sundelivsstil. En af metoderne til at undgå det, er ved at variere dit madindtag. Det kan hurtigt blive meget kedeligt at lave de samme retter hver eneste dag, og derfor er det kun en fordel med noget variation. Det er meget tidskrævende at finde på nye retter fra dag til dag, men med ugentlige madplaner slipper du for besværet. Her kan du bruge søndag aften til at finde ud af, hvad du har lyst til at spise den kommende uge. På den måde undgå du de fristende impulskøb og du sparer en masse tid. Ydermere kan det rette køkkenudstyr gøre din madlavning sjovere og mindre tidskrævende. Gå eller tag cyklen I disse måneder hvor vejret er varmt og solen skinner, er der ingen undskyldninger for ikke at få sin daglige friske luft. Især hvis du tilbringer det meste af din dag inden døre, vil det være meget opfriskende for dig at tilbringe tid i den friske luft. En god måde at kombinere den friske luft og motion på, er ved at skære ned på sit forbrug af offentlige transportmidler, og overvej om det er muligt for dig at cykle eller gå til steder, du normalt ville have benyttet din bil eller offentlig transport. Husk din søvn Nattesøvn er en vigtig del af den sunde livsstil, da det er om natten, at din krop har tid til at restituere. Hvis du har problemer med at sove minimum 6-8 timer afhængigt af din alder, er der noget tips, du kan benytte. 1. Undgå kaffe efter kl. 16, da det faktisk tager helt op til 6 timer for kroppen at udskille koffeinen. 2. Undgå forstyrrelser fra dit fjernsyn, mobiltelefon, computer og lignende. 3. Bevæg dig i dagtimerne, da dette vil gøre dig mere søvnig i aftentimerne.