Katrunte123

Nye medlemmer
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Katrunte123

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Fornuftigt:-) det gjorde jeg og jeg har haft 2 streger på alle de millioner af tests jeg har taget de sidste par dage :-D
 2. Øøøøøøøv :-( sender en trøstekrammer og håber alt hvad jeg kan at næste gang er lykkens gang.
 3. Jeg synes da klart at du skal teste igen imorgen eller tirsdag:-) selvom du tidligere har kunne teste positivt så tidligt, er det jo ikke sikkert du ville kunne gøre det denne gang... vi fortsætter med at håbe :-)
 4. Hej :-) Det hele afhænger af varigheden på din cyklus og hvornår du har haft ægløsning. Men jeg håber da i den grad at der er gevinst for jer:-) du kan nok ikke gøre ret meget andet end at vente og se om din mens kommer - evt tage en test på dagen....og det sagde hende der ikke selv ejer skyggen af tålmodighed hvad det angår!ha ha.. jeg krydser fingre:-)
 5. Årh, hvor jeg krydser fingre for dig ;-)Tålmodigheden er så lille, når beslutningen er taget og ønsket er stort <3 Jeg er helt ny i dette forum. Jeg smed p-pillerne i april, men intet har været skemalagt - vi har taget det stille og roligt. Jeg havde sidste mens første dag den 27/9, så vi følges lidt ad:-)Og jeg ligger pt med en irriterende kvalme :-/har været sløj de sidste par dage, så hvis det bare skal udvikle sig til sygdom, så må det godt bare komme igang så jeg kan få det overstået... meeeeen det ville jo være skønt hvis det var tegn på to streger på testen i næste uge ;-) Ps. Min kæreste fik nok af ventetiden og købte æl-test, så ved præcis hvornår den fandt sted... håber håber håber for os begge ;-)