Klarparatstart

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    3
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Klarparatstart

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hej alle. Jeg er førstegangsgravid og har ikke mærket til plukveer hele min graviditet. Den anden dag havde jeg så er styrt og blev puffet i maven af min pony - var til tjek og alt var fint, jeg fik dog regelmæssige plukveer derinde. Siden dag har jeg fået lidt plukveer(det er 3 dage siden) I dag er det dog stukket helt af. Jeg har haft regelmæssige plukveer siden kl 11 i morges. De vare lidt over 30sek, og kommer med 6min mellemrum. Jeg er 37+3. Nogen der har oplevet dette inden en eventuelt fødsel?
  2. Hej alle (: Nu skal i holde godt fast (; Sidst jeg havde menstruation var d. 30juni - d. 1 juli, derefter blev jeg gravid men havde en spontan abort hvor jeg blødte fra d. 6 august til d. 10 august. Nu har jeg så taget 3 positive test igen og har ingen ide om hvor langt jeg er henne (; Når jeg taster min spontane abort blødning ind som sidst menstruation siger den jeg er 5+2. Andre der har prøvet dette????? Mange tak!
  3. Hej alle. Jeg er ny herinde - og inden for dette område (; Jeg har brug for jeres hjælp (; Jeg var gravid men for en uge siden havde jeg en sa - jeg var 6+5 Jeg ringede til lægen og hun sagde jeg bare skulle betragte det som min menstruation, jeg er altså ikke blevet undersøgt? Alt jeg læser på nettet viser at alle andre bliver undersøgt? Når men hvordan og hvorledes med at starte med at prøve igen? Jeg blev rimlig hurtig gravid(anden forsøg), men må vi allerede begynde at prøve igen?