Mullemama

Medlemmer
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Mullemama


 1. Hej 

   

  mange kan jo godt pletbløde lidt i starten af deres graviditet, især når HCG tallet ikke er så højt endnu. Smiler 

  23 er også et flot tal især når du ikke er længere henne. Så tillykke i stil det modsatte “forhåbentlig ikke”  bliver bevist. Krydser fingre. 


  jeg fik selv lagt en blastocyst op den 7.0kt. Og skal idag ind og have en blodprøve. Tror ikke på mit, da jeg startede med mens i lørdags på fuld kraft. Øv bøv 


 2. Lige en update. 

   

  Den 15.5 var jeg inde og få taget en blodprøve. Den fik jeg svar på at HCG tallet var under 2. Har stadig en del graviditets gener så for sjov skyld tog jeg en anden test idag som viser fra 25 uml . Ja se billede. Så nu aner jeg slet ikke hvad der sker med min  krop  . Venter så på at lægen ringer til mig i ugens løb. 

  20170522_153848.png

  20170522_153018.jpg


 3. Hej herinde. 

   

  Mit første oplæg, og håber i kan hjælpe mig lidt på vej. Er ikke helt inde i alt det med Graviditetsteste.:whistling

   

  Min sidste rigtige mens startede den 8.april. 26 dage senere, skulle den så komme igen. Den kom 3 dage før tid og varede kun 3 dage hvor jeg normal bløder 7-8 dage. Siden den 9.5 har jeg så haft mega ondt i begge sider ved lysken, ondt i lænden og Idag haft en del kvalme, som så Endte ud i opkast. Har mega mens smerter . Aldrig har jeg haft det sådan. 

  Jeg har kun haft sex med min mand 1 gang og det var den 28.4. 

  Så kan slet ikke få en graviditet til at passe ind . 

  Mine teste er svag positive, men min sygeplejerske ved lægen siger der er ikke noget der hedder en svag positiv, for selvom man kan se en utydelig bitte ekstra streg, så er man gravid. 

   

   

  Men hvad siger i andre.  Har vedlagt billede af mine teste. 

   

  IMG_1767.JPG