Mullemama

Medlemmer
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Mullemama

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 02/14/1981

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 • Lokation
  Sønderjylland
 1. 213 er et super flot tal. Kæmpe tillykke .
 2. Hej mange kan jo godt pletbløde lidt i starten af deres graviditet, især når HCG tallet ikke er så højt endnu. Smiler 23 er også et flot tal især når du ikke er længere henne. Så tillykke i stil det modsatte “forhåbentlig ikke” bliver bevist. Krydser fingre. jeg fik selv lagt en blastocyst op den 7.0kt. Og skal idag ind og have en blodprøve. Tror ikke på mit, da jeg startede med mens i lørdags på fuld kraft. Øv bøv
 3. ....
 4. Ja har prøvet med apotekets og de er lige så positive . Så hvad der sker aner jeg ikke .
 5. Åh ja jeg kender det i den grad . mine ægløsningsteste har set sådan her ud siden den 10.8
 6. Testen fra i går kom indenfor 1 min. Har ikke taget nogen idag.
 7. Kan man slå så meget ud under en ægløsning?? Den kom indenfor 1 min. Men ja nu må vi se. I følge kalenderen skal jeg have mens indenfor 6 dage og hvis den ikke kommer så betaler vi os til en scanning så må gynækologen fortælle hvad der sker med min krop.
 8. Man da ikke teste falsk på så mange forskellige teste kan man det?
 9. Fik kun taget en bp. Og da den vidste 2 så ville de ikke tage en ny. Men har ikke været sammen med min mand siden den 28.april. Det var sidste gang. Så overvejer seriøst at betale for en scanning selv og så de kunne se om der er noget eller ej.
 10. Lige en update. Den 15.5 var jeg inde og få taget en blodprøve. Den fik jeg svar på at HCG tallet var under 2. Har stadig en del graviditets gener så for sjov skyld tog jeg en anden test idag som viser fra 25 uml . Ja se billede. Så nu aner jeg slet ikke hvad der sker med min krop . Venter så på at lægen ringer til mig i ugens løb.
 11. Mange tak for jeres in put. Jeg afventer og ser. Ikke andet for. Og hvis mine smerter tager til må jeg en tur forbi lægen. Ikke andet for. smerterne er der ikke i samme grad om formiddagen som de er om eftermiddagen/aftenen.
 12. Hej herinde. Mit første oplæg, og håber i kan hjælpe mig lidt på vej. Er ikke helt inde i alt det med Graviditetsteste. Min sidste rigtige mens startede den 8.april. 26 dage senere, skulle den så komme igen. Den kom 3 dage før tid og varede kun 3 dage hvor jeg normal bløder 7-8 dage. Siden den 9.5 har jeg så haft mega ondt i begge sider ved lysken, ondt i lænden og Idag haft en del kvalme, som så Endte ud i opkast. Har mega mens smerter . Aldrig har jeg haft det sådan. Jeg har kun haft sex med min mand 1 gang og det var den 28.4. Så kan slet ikke få en graviditet til at passe ind . Mine teste er svag positive, men min sygeplejerske ved lægen siger der er ikke noget der hedder en svag positiv, for selvom man kan se en utydelig bitte ekstra streg, så er man gravid. Men hvad siger i andre. Har vedlagt billede af mine teste.
 13. Er ny gravid og helt ny herinde. Har hellere ingen symptomer, som sådan pånær de såkaldte menssmerter uden mens og total hormonella. Tuder over alt.