Eggi2017

Nye medlemmer
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Eggi2017

  1. Jeg har torsdag, fredag, lørdag og i dag testet positivt. For hver test er stregerne blevet mere og mere tydelige. Men begyndte lørdag at få lidt blod på papiret, og i dag søndag er blødning blevet værre. Nu bløder jeg som en meget mildere menstruation. Altså meget lyserødt, og ingen klumper (sorry). Jeg har testet meget positivt i morges, men er simpelthen bange for at jeg er igang med at abotere. Jeg har ingen smerter, kun små niv i maven. Jeg skal ringe til lægen i morgen, mandag, og se hvad de siger. Men.. Er der nogen der har nogle solskinshistorier at dele? Jeg ved ikke om løbet er kørt for denne gang, men kunne godt bruge lidt beroligelse i form af andres oplevelser med blødning tidligt i graviditet. Jeg ville være 4 + 5 nu hvis jeg ikke tager helt fejl.
  2. Har ikke været ved lægen, men fik af vide over telefonen at det ikke var noget at være nervøs for, fordi det var ganske normalt. Men senere på aften fik jeg smerter og meget kraftig blødning, så er 99% sikker på at jeg har mistet det. Skal til lægen i morgen, men regner ikke med at der er noget. Så er det i hvertfald en super baby. men øv øv. Må prøve igen.
  3. Tak for jeres besvarelser. Testet positiv igen i morges, men kom ikke igennem til lægen. Blødning er dog blevet en smule værre i løbet af natten. Men igen... Må bare krydse fingre for at det er noget ufarligt... Jeg tvivler dog
  4. Jeg har testet positiv de sidste 4 dage, og beregnet mig frem til termin slut november eller start december. er dog begyndt at få blødninger, men skal til læge mandag og se hvad de siger.