Marry

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    15
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Marry

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Så har manden og jeg været til nakkefold og alt er bare perfekt ❤ Jeg er førstegangsfødende, så det hele er nyt for mig. Vi er vildt nysgerrige på kønnet Til scanningen ville sygeplejersken ikke fortælle hvilket køn hun tror der er, også selvom hun havde en fornemmelse. Hvad tror I ?
  2. altså i min uge 8, som reelt set er uge 10 i kalenderen
  3. Hej Amalie. Jeg har det godt I dag er jeg i uge 6 og har ikke de samme smerter i maven. De er stille forsvundet samtidigt med at min "planlagte" er overstået. Jeg kan løbe og holde mig aktiv igen og det er bare super dejligt. Jeg er stadig træt hele tiden, men det er nok også set i en kontekst, hvor jeg lige har færdiggjort en krævende eksamen. Så der er lige et par dage, hvor jeg kun skal arbejd og slappe af ! Jeg skal have taget blodprøve i uge 8 og have en samtale med min læge i uge 9. Hvilket jeg glæder mig meget til. Så kan man endelig få svar på nogle af de 1000 spørgsmål man har. Jeg prøve at tage en dag ad gangen og ligge mine bekymringer lidt væk og tænke at skæbnen er man ikke herre over, men der er lidt svært, da jeg er en kæmpe kontrol-freak. Jeg skal nok holde jer opdateret hele vejen igennem, for dem af jer, som gerne vil følge med i mit baby-projekt. vh Marry
  4. Her er der en test fra i dag Den bliver tydeligere og tydeligere
  5. Åh det må være hårdt. Er det længe siden ? Håber snart du bliver gravid igen ❤️
  6. Hej Emilie. Tusind tak for svar. Jeg er ked af det der skete for dig, men du skal nok blive gravid igen <3 Hvordan ved man man mister barnet? bløder det og gør det ondt?
  7. Jeg er så bange for at tabe barnet :I Har læst det sker hos hver tredje og er blevet meget nervøs! JEg smider lige et par spørgsmål, da jeg er total ny i denne verden. Håber I vil besvare. Har I oplevet at tabe barnet og hvordan håndtere i sorg osv? Hvornår kan man tillade sig at være glad, altså sikker? Hvornår fortalte I det til jeres famile?
  8. Jeg har det stadig "underligt" i maven... Er det normalt? Har I prøvet det?
  9. Min mave følels stadig underlig. Jeg har sådan små kramper eller stik og har svært ved at finde ro. Jeg er mere træt end normalt. Er det normalt, når man er gravid?
  10. Ja, det har jeg denne er fra i morges
  11. Tager det lang tid? HVordan foretages undersøgelsen?
  12. Tak for svar alle sammen Jeg tager en test igen i morgen for en sikkerhedskyld. Skal jeg bestille en tid hos lægen med det samme eller vente til de "planlagte" menses dage er overstået?
  13. Tak (tror jeg).. Vil ikke håbe for meget Vi har prøvet i 5 måneder nu og tør næsten ikke håbe, når stregen er så "svag" - hvad det så end betyder. Hvornår er man sikker?
  14. Hej alle nu har jeg taget en graviditetstest og er 2 dage over min "planlagte menstruation". Min menstruation er uregelmæssig og derfor aldrig til at regne med. Det er 30 dage siden med sidste menstruation sluttede. Jeg tog derfor en test i morges som viser det man kalder "svag" positiv. Problemet er bare jeg ikke rigtig ved hvad det betyder og hvordan jeg skal forholde mig til det? Min mave er lidt mere oppustet end den plejer og dagen igår havde jeg smerter i underlivet. Jeg ved ikke om det er fordi menses er på vej eller ?? Har I prøvet noget lignende/ved noget Vh