tv2caster

Nye medlemmer
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

About tv2caster

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Andet
 1. TV2 leder efter familier på Sjælland med hjemmeboende teenagere! Vi leder efter deltagere til et nyt program “Få en gladere familie med store overskud” Har du lyst til at mode eksperterne og få nye ideer, tips og ikke mindst videnskabelige beviser på fastlåste mønstre og vaner i en familie? Det er altså hverken slåen teenagere i hovedet eller udstilling af forældre! Kodeordene er respekt, udvikling og samarbejde.
 Vil du have en gladere familie og teenagere med et sundt selvværd - mød Nikolai Moltke-Leth & Sofie Münster !
 Sidder du og tænker.. "hmmm, vi kunne faktisk godt bruge et kærligt spark bagi", så skriv endelig til mig med alle spørgsmål - så ringer jeg dig gerne op! 
Du må også gerne dele opslaget med andre udenfor BabyKlar. Mange hilsener caster Dorte Romer
 romer@dkman.dk Hvem søger vi? Familier med 2 voksne og min. 1 hjemmeboende teenagebarn (helst) fra Sjælland. Hvornår? Vi optager i januar 2017 igennem ca. 15 dage Hvor? Vi optager igennem 2-3 uger i jeres hjem - og I skal også selv optage. Hvem er eksperterne? Det er nicolaimoltke-leth.dk og Sofie Mûnster nordicparenting.dk Hvem udvælger deltagerne? Det gør TV2. Hmmm...jeg vil gerne vide mere? Du er velkommen til en uforpligtende snak! Kontakt caster Dorte Romer på romer@dkman.dk, så aftaler vi tid når det passer dig!