BIJ

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About BIJ

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Vi skal holde jul med min mor og far, min bror, min nevø, min svigerinde og hendes datter. Så vi bliver ikke mange, men det skal nok blive hyggeligt. Lillemanden, der lige er blevet 3 år glæder sig til jul. Lillemanden og min nevø (der bliver 2 år til april) hygger sig meget sammen. Så det bliver deres jul i år. Lillepigen vil være 3 mdr. og er ret ligeglad med jul. Men elsker at ligge i favn hos morfar, så sådan bliver det nok en god jul for hende. Vi skal have and og flæskesteg kl. 17 så børnene kan nå at få julehyggen med. Vi skal synge og danse om træet og dele gaver ud. Når børnene enten er lagt i seng eller leger med deres gaver, eller hygger i favn - så skal de voksne spille pakkeleg. Så skal vi dagen efter om morgenen have slikmad. Det er juleslikket på en ristet krydderbolle. Det har min bror og jeg altid fået den 25. dec om morgenen.
  2. Her er det lige præcis idag, en prøve DVD manden har et eller andet sted fra, med en kort film/klip med Shrek i 3D version. Det ser altså sjovt ud med lillemanden og de store 3D briller på ;)
  3. Puky Wutsch kan klart anbefales!
  4. Det er lidt underligt, at det af nogle mennesker bliver betragtet som pral. Jeg synes ikke det er pral. Jeg håber i tager kontakt til grupper, hvor der er børn med samme behov som jeres lille pige. Jeg håber i tager kontakt til nogle af disse grupper, hvor børn kan mødes, der har denne gave og udfordring med sig i tilværelsen. Så hun kan få noget socialt modspil fra alderssvarende børn med samme gavve og udfordring. For det er svært at få det sociale samspil som ekstra intelligent barn i barndommen, hvor man oftest er delt op i aldersgrupper.
  5. vi fik én lille Vulli giraf i sen barselsgave af min mands tidligere chef. Nu ved jeg ikke om jeg skal lade som ingenting eller prøve at spørge renleg, om hun vil bytte den. De sagde den gang, den var købt dér. Men det kan alle jo komme og sige. Jeg kender heller ikke konens navn eller noget. Og da det er tidligere chef, ringer man jo ikke lige og spørger. Så hvad synes i, jeg skal gøre?
  6. Sjov måde at afsløre det på