sunshine90

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About sunshine90

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 12/28/1990

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    13-05-2017
  1. Jeg oplevede i nat for første gang lign menstruations smerter/kramper i underlivet. Kunne ikke finde ud af om jeg skulle tisse, eller slå en prut (har meget luft i maven).
  2. Det er jeg ked af at høre Puttefutte. Jeg håber du er okay, og ikke blevet alt for skuffet/frustrerende. Omvendt er det positivt, at det hvertfald kan lykkedes at blive gravid. Ønsker dig alt godt.
  3. Det er rigtig svært ikke at råbe det ud til hele verden. Vi har dog (min kæreste og jeg) fortalt det til vores familier med forbehold at det kan gå galt, og det ikke er offentligt endnu (de sociale medier). :) Jeg er omkring 8+3 når jeg skal til første graviditetsundersøgelse.
  4. Mange tak :) Hvor langt henne er du?
  5. Hvor er det spændende. Jeg testede faktisk positivt dagen efter min menstruation skulle have været der, så var egentlig kun 4+1 da jeg kunne teste. Regner også stærkt med at vores begge mirakler bliver siddene. Jeg prøver bare at nyde det, og leve så normalt som muligt. Tænker dog meget over at jeg har noget i maven jeg skal passe på :)
  6. Jeg vil også gerne melde mig på banen, også som ny i graviditets verden. Jeg prøver også, at lade vær med at glæde mig alt for meget, er kun 5+2 henne (lægen beregnede udfra mine oplysninger om menstruation), så der kan ske meget endnu. Men jeg har selv regnet frem til, at jeg har termin omkring 13 Maj :)
  7. Hej :-) Jeg er også ny i min første graviditet, og derfor også anonym. Jeg har testet positivt for 8 dage siden, men talt i telefon med lægen som beregnede mig til 5+2 idag. Jeg har første tid ved lægen om 3 uger - der er SÅÅÅÅ lang tid til! :-O Men hvor synes jeg det er spændende med terminsgrupper, så kan man dele lidt bekymringer og spørgsmål. Alt er nyt og spændende.