DOFR

Medlemmer
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About DOFR

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  11-04-2017
 • Lokation
  København

Recent Profile Visitors

819 profile views
 1. Åh det amning - alle har gode råd som man ikke kan bruge til noget. Jeg håber I finder roen til at få det hele til at glide let. Jeg har termin i morgen og nu er jeg også helt klar til at hun kommer, selvom det ikke føles som om der er ved at ske noget. Jeg er i gang med alle ammestue-rådene omkring at sætte gang i fødsel men hun kommer vel når hun er klar. Kan næsten misunde dig lidt for dit planlagte kejsersnit men kan godt forstår hvis du også er spændt på om der sker noget inden!
 2. Stort tillykke med ham
 3. Vi har længe været ret enige om Elisabeth, men nu hvor tiden nærmer sig er jeg kommet i tvivl. Jeg ved ikke hvad det ellers skulle være og vi forsøger at huske at kalde hende ved navn i stedet for "baby" eller "hun/hende" for at gøre det lidt mere virkeligt, men jeg tror bare lige jeg skal se hende først.. selvom jeg ikke har nogle alternativer eller tror det ændrer noget
 4. Jeg var hos lægen i går og hun siger det er fordi dundyner er for varme og fordi baby kan få dynen over hovedet. Derfor skal man bruge et tæppe som kan pakkes ned i siden af sengen.. Men hun sagde også man bare skal bruge sin sunde fornuft så jeg tror nu vi holder os til den dyne vi har købt Men du har ret i forhold til det med dynen i forældrenes seng også Cathla!
 5. Det står i en lille bog jeg har fået af min læge, men jeg tror lige jeg tjekker med hende næste gang jeg skal derind, for jeg har endnu ikke mødt andre der har hørt det før
 6. Nej, jeg ved heller ikke hvad det skulle være - måske et tæppe eller lignende, men jeg satser nu også på dynen!
 7. Vi fik "heldigvis" ikke lejligheden så intet flytterod i denne omgang Nu går den sidste tid bare med at få afsluttet på arbejdet og gøre klar der hjemme. Hvad skal jeres barn sove under? Jeg har læst at man ikke anbefaler ddyner i starten og tænkte om I havde nogle fine alternativer? Vi har godt nok købt en dyne, men man kan jo altid finde på nye ting og investere i
 8. Wow hvor fint! Jeg har lige lidt over 7 uger endnu og her er det vist mig der er gået i total nesting mode Vi har ikke noget børneværelse og selvom vi har masser af plads i soveværelset så savner jeg at kunne indrette et separat rum.. så vi har faktisk budt på en ny lejlighed i weekenden. Der er dog nogle andre der allerede har budt så tror ikke vi får den - hvilket måske er meget godt for overtagelsen vil være om 14 dage
 9. Vi er også så småt ved at få styr på udstyr og tøj. Vi havde dog undervurderet dybden af vores kommode, så jeg er bange for at puslepuden stikker for langt ud og jeg må vist se om jeg kan finde en base eller plade at ligge under så den ikke vipper.. Vi kan jo ikke risikere at der sker noget med guldklumpen!
 10. Så er jeg lige kommet hjem fra 14 dages ferie. Hvor var det dejligt med lidt sol og varme og det gik overraskende godt med at flyve, selvom jeg frygtede det lidt. Nu har jeg kun en måned tilbage på arbejde, så tiden går virkelig stærkt nu. Håber, I alle har det godt i jeres graviditet?
 11. Jeg fik automatisk en indkaldelse i e-boks til glukose på Herlev
 12. Jeg var kun 25+1 da jeg var afsted, så det er åbenbart meget forskelligt hvornår man skal ind..
 13. Når du nu er i gang med planlægning af diverse lister til lillebror, så kan det være du kan komme med det råd omkring hvad der var det mest unødvendige du købte første gang? Jeg tænker der er så mange forskellige ting, som man bare "bør" have, men når det kommer til stykke får man dem måske ikke brugt?
 14. Det lyder da ikke godt med smerterne. Forhåbentlig kan lidt fys eller lignende hjælpe dig! Jeg har det fint i kroppen, men har ret svært ved at finde mentalt overskud til at gå på arbejde. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, for jeg synes ikke jeg har vældig travlt og det er jo et meget stillesiddene job, men jeg gider virkelig bare ikke. Heldigvis holder jeg snart lidt ferie, så forhåbentlig kommer der lidt gejst igen når jeg er tilbage til den sidste måneds tid inden barsel.