Mettepigen85

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    16
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Mettepigen85

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    21-07-2011
  1. Så er der update.
  2. Hej Tøser, Jeg vil bare høre om nogen oplever det samme som jeg? Jeg synes jeg taber helt vildt meget hår for tiden - når jeg er i bad og vasker shampooen ud af mit hår får jeg store mængder hår med. Det er ikke sådan at jeg har skaldede pletter overhovedet - men hvis det bliver ved sådan hver gang jeg er i bad, kan jeg da godt blive en anelse nervøs for det.. Fælder i også rigtigt meget under graviditeten? Jeg er 19+5 idag.. Kh Mette
  3. Vi har købt en fin lille babyvugge og lidt babytøj vi ikke kunne stå for. Vi har også arvet en del ting fx autostol, legetæppe, endnu mere tøj, legetøj, brystpumpe osv. Men jeg har totalt redebyggergenet i mig for tiden, så jeg er klar til at købe det hele nu - min kæreste er dog (meget) mere afventende, og synes egentlig vi skal vente til vi er nået forbi ugerne hvor den faktisk kan overleve..
  4. Hej hej, var til MD scanning igår - termin rykket til d. 24 juli - og vi får en skøn lille DRENG :) Knus Mette
  5. Så er min opdateret :D
  6. Hvad med navnet Magne? Det starter da med M, indeholder ikke S, og er ikke på top 10 over mest brugte, men samtidig er det stadig dansk. Jeg synes det er så sødt.
  7. Min kæreste mærkede også to små spark forleden. Det var så dejligt at se hvor glad og rørt han blev over endelig at kunne mærke sin lille søn eller datter derinde ;-) Skøn oplevelse, glæder mig til der kommer mere.
  8. Hej hej, og velkommen til. Jeg får absolut ikke rørt mig nok og det har jeg konstant dårlig samvittighed over. Jeg cykler et par gange om ugen når jeg skal på uni, men ellers er det ikke det vilde. Har svært ved at finde tiden og motivationen. Dog har jeg mere energi nu end jeg havde de første 3 måneder, så har netop lavet en aftale med mig selv om at nu skal det støvede fitnesskort altså i brug.. Men har vidst ikke taget så meget på endnu, men det kan jo pludselig gå hurtigt hvis jeg bliver ved på den her måde:-)
  9. Som du skriver Miss Nygaard, så føles det faktisk præcis som du beskriver! At der er en der tapper med en finger på indersiden af maven.. Sjovt, jeg havde heller ikke forventet at kunne mærke noget så tidligt, da der står mange steder at det først er fra uge 20. Men er nu rimeligt sikker på at det er den lille purk derinde der rumsterer, glæder mig meget til det bliver mere tydeligere og oftere :-)
  10. Hej Piger, vil lige høre jer om i er begyndt at mærke noget derinde. For mig som ikke har prøvet det før er det lidt svært at vide hvad man skal "mærke efter". Har hørt noget om bobler og guldfisk osv, men det er nu lidt svært at vide hvordan det lige skal mærkes?? Jeg synes dog jeg har mærket lidt mumlen rundt derinde og lidt småplop som ikke var mine tarme.. Men er stadig i tvivl om det. Hvad er jeres erfaringer? Jeg er 15+4 idag.
  11. Jeg fik anbefalet Amino Jern (Ferrochel) som jeg købte i Matas. Fik at vide at de var ekstra skånsomme for maven og det har også været rigtigt.
  12. Hej, jeg er 11+0 idag og det eneste jeg er vokset ud af er mine bh'er! Det er dog lidt problematisk, for vil gerne have nogle nye som passer, men har på fornemmelse at vokseperioden SLET ikke er slut endnu.. Så jeg ender nok med at have bh'er i alle mulige størrelser når jeg er færdig;-)
  13. Hej igen, nu har jeg været til en tidlig scanning, set hjerteblink og det hele, skønt skønt. Men termin er rykket frem til d. 25 juli, så det må du meget gerne ændre på listen, tak. Mvh en glad Mette
  14. NAVN: Mette ALDER: 26 år BOR I: Nørrebro, København UDDANNELSE/ARBEJDE: Studerende ved Roskilde Universitet (Internationale Udviklingsstudier) FRITIDSINTERESSER: Hygge med veninder, shopping, madlavning, kysse på kæresten, cykelture mm KÆRESTE / GIFT: Kæreste med Rumle (29 år) TERMIN: 24. juli FØDESTED: Rigshospitalet DRENG/PIGE: En lille dreng:) MULIGE NAVNE: Storm, Emil, Villads, Marius.. ANDRE BØRN: Nix VÆGTFORØGELSE: +7 kg STRÆKMÆRKER: Nej (7-9-13) KVALME: Nej ØDEMER: Meget meget lidt i fingrene PLUKVEER: ja, de kommer hvis jeg går for hurtigt RYGSMERTER: Ja, mellem skulderbladene BÆKKENLØSNING: Nej FØDSELSFORM: Naturligt forhåbentligt.. FRYGT FOR FØDSEL: Tja, tjo, nej... HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Min dejlige kæreste SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: SAVNER at sove på maven! SJOVE SPISEVANER: Hm..alt usundt. Og appetitten er da virkelig kommet retur! SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: 28+0 MSN: Nej SCANNING: Vi overvejer at købe en 3D scanning.. eller JEG overvejer det, kæresten synes det er for dyrt desværre. NÆSTE LÆGEBESØG: om en uge JORDMODER: næste uge ANDET: Har en ekstremt aktiv og livlig baby i maven - nogle gange så jeg synes det er temmeligt ubehageligt faktisk. Han kan godt lide at sparke til mine ribben, og det gør ondt!
  15. Hej alle herinde. Jeg er helt ny i denne store forunderlige verden der hedder graviditet og baby, men adskillige graviditetsprøver inkl lægens påstår at jeg altså er en del af den. Helt uvirkeligt, men fuldstændig fantastisk! :7himmel Jeg hedder Mette, er 25, og bor med min dejlige kæreste på Nørrebro. Jeg stoppede med ppillerne i september, og befrugtningsdatoen skønnes til 28 oktober, så der er ikke gået længe! Jeg har termin 21. juli 2011, og så skal jeg være mor...helt vildt altså! Jeg tænker at dette forum kan være rigtigt godt til alle de tusindvis af spørgsmål og tanker der farer rundt inde i mit hoved. Og i øvrigt, tillykke til jer alle sammen herinde! Håber i får en god graviditet, trods kvalme osv. Min føles som om den er lige på trapperne... Kærlig hilsen Mette