HendeDenSkrukke2

Nye medlemmer
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About HendeDenSkrukke2

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Tænkte jeg også lige ville blande mig i tråden Jeg har lidt af migræne i mange år og ville derfor prøve piercingen. Jeg bor i Kbh men jeg tog ril piercing artist i Århus og fik lavet mine piercinger (valgte at få i begge ører samtidig). Piercing artist er den eneste piercer i Danmark som udmåler "nul punktet" som det akupunktur-punkt, piercingen skal sidde i for at virke, hedder. Dvs alle piercere kan lave den flotte piercing, men vil du være sikker på effekt (man er jo aldrig helt sikker med sådan noget), så skal du tage en tur til Aarhus. Jeg fik mine lavet for 14 dage siden og har migræne hver 2-3 måned så ved ikke om de virker. Tilgengæld plejer jeg at få slem spændings hovedpine hvis jeg går og spænder i nakken. Har haft voldsomt ondt i nakken, men hovedpinen har været ikke eksisterende, hvilket aldrig er sket før Prisen var 525kr for to piercinger. Det blev en lang smørre, men hvis andre går med tanker om piercing synes jeg lige så godt man kan få gjort det hos en piercer hvor der er størst mulig chance for effekt
 2. Ej hvor fedt!!! så lyder det til at han er lige på trapperne i forhold til at blive klar :) Altså jeg begyndte på folsyre for to måneder siden. Min spiral skal fjernes på onsdag og planen er vi "går igang" til oktober. Min tanke var at jeg lige så godt kunne begynde på det fordi jeg håber min krop så vil være mere klar til at blive gravid (sikkert ikke helt sådan det hænger sammen, men i mit hoved hjælper det :yay :kuller )
 3. Årh jeg kan sagtens følge dig!!! Og jeg ser mig selv i dig. Jeg har været mega skruk siden jeg var 24 og i dag er jeg 28. Vi har været kærester siden vi var 16 så vi har længe vist at vi en dag skulle have børn sammen. Her er det også manden der ikke er klar. Han har altid sagt at han skulle ikke have er barn før han følte at han kunne tilsidestille sig selv 100 %. Fordi et barn altid bør komme i første række. Han har jo helt ret, synes jo ikke det er ok at sætte et barn i verden før det er begge forældres ønske. Men nu er han blevet klar og vi går i gang med projekt baby til efteråret :) Jeg ved godt fire år er lang tid, men min mand har simpelthen ikke været klar før. Jeg vil bare sige at jeg forstår dig - til fulde!;) Synes I skal tage en god snak om det, for som de andre siger duer det ikke at trække det ned over hovedet på ham. Men måske kunne I aftale at snakke om det igen til foråret? Vi aftalte at snakke om det om sommeren og vi aftalte så at gå i gang ril efteråret. Det gav mig noget ro at jeg vidste at han "arbejdede" med tanken og jeg følte at projektet var inde for overskuelig fremtid;)
 4. Øv hvor er jeg ked af det på jeres vegne - jeg håber at det lykkes for jer snart! :bd
 5. Årh tak skal du have - det håber jeg godt nok også at han gør. Der er jo altid en årsag til at et andet tidspunkt ville passe bedre... Synes det er HÅRDT med den ventetid :gal Synes efterhånden at jeg har været herinde ad mange omgange og synes det er meget surrealistisk at vi snart skal igang. Det hele er lidt spændende :rolleyes Synes det er skønt med en at følges med :kuller
 6. Ej hvor fedt - havde jeg slet ikke opdaget :loveshower Hvad skyldes at I først har sat oktober til at gå igang? Jeg har været klar de sidste fem år og nu er min kæreste blevet ramt af en skade. Vi har derfor været meget i tvivl om vi skulle gå igang med børn (kæresten er sygemeldt). Men jeg bliver jo ikke yngre :oops Og vi krydser fingre for at han bliver rask så derfor skal vi igang.
 7. Du må gerne sætte mig på oktober 2016