Petra82

Medlemmer
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Petra82

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

500 profile views
 1. Tusind tak allesammen
 2. Den er stadigvæk positiv
 3. Tusind tak
 4. Du må hellere vente lidt :-)
 5. Fik en positiv test i dag på dag 22... så håber jeg at den bliver der denne gang :-) <3
 6. Hejsa. Jeg har testdag den 25. Januar
 7. For f..... da os! Jeg blødte ikke længere da jeg gik i seng eller da jeg stop op.. men jeg bløder nu, og det er desværre ikke bare en lille smule. Hvor er det bare så tarveligt :-( alle de glade tanker man kan nå at tænke på så kort tid efter man har fået en positiv test.. puhha det er hårdt.. så sindssygt hårdt. Håber at 2017 bliver vores år, for 2016 har godt nok været op af bakke. Nu vil jeg gå en tur i det fine vejr og få lidt frisk luft. Mon ik at tankerne har godt af det. Kram til jer alle.
 8. pjevser78- krydser fingre for at de hjælper :-) <3 jeg mistede en lille dreng da jeg var 16 uger henne. Håber at det er ok at jeg deler det herinde? Vil nødig støde eller skræmme nogen - men det er desværre bare min historie. MEN Jeg har taget en test her til aften, og efter laaaaang tid kom der en lille lyserød streg (så egentlig er den ikke gyldig) . Jeg bløder en lille bitte smule. Så nu er det bare spændende om det bliver til noget. Kram til jer
 9. Hej med jer. Jeg er "ny" her. Testdag i lørdags på 25 dages cyklus. Men mens er ikke kommet og g-test er negativ, måske min krop bare gerne vil op på en alm 28 dages cyklus, så er ret meget i venteposition. Hader virkelig den her ventetid. Jeg mistede i september og er mega skrøbelig og orker det næsten ikke, men alligevel vil jeg bare SÅ gerne.
 10. Hov 1. Juni
 11. Nu tør jeg tro på det. Det er jo heeeelt vildt det her.
 12. Lidt bedre billede...
 13. Godmorgen. Testen er ligeså utydelig som i går... Og jeg kan mærke at jeg er bange for at den er ugyldig når den er så svag. Men har læst så mange forskellige meninger om gt så det er til at blive rundtosset af. Og jeg tør ikke rigtig begynde at tro på det endnu.
 14. Glemte dette