Bed

Medlemmer
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Bed


 1. Hvor mange er vi tilbage ??

  Jeg har ikke selv været særlig aktiv her inden i læng tid. Men nu i denne sene nattetid ( hvis det ord findes) vil jeg lige opdatere lidt..

  Albert er nu næsten 7,5 mdr, og jeg synes tiden denne gang er gået utrolig hurtig. Tænker meget over at han snart ( om 3,5 mdr) skal starte i vuggestue :( jeg er overhovedet ikke klar til at vende tilbage til jobbet igen.. Øv hvor jeg synes det bliver trist at vi ikke bare kan holde fridage, når det lige passer os, men at det skal planlægges og man skal ha lov... Osv

  Nå men det er jo en nødvendig og min lille dreng skal jo nok klare det, han har jo storebror lige i nærheden i dagtimerne... Men ej, tænk at andre mennesker næsten får flere vågne timer sammen med mine børn end mig :-(

  Nå nu til en lille status på Albert. Han er en glad, nem, skøn lækker dreng på godt 9,4 kg og 75-76 cm.. Han Kan sidde selv, uden støtte, har fået de første to tænder, hvilket vi ikke har mærket noget til, han nyder at få alm mad og nyder bare når vi eller storbror leger med ham..

  Alt i alt har vi været super heldig med vores lille mus, jeg får helt lyst til en nr 3 ;0)

  Ps, lige i nat har han holdt fest, derfor denne tråd på dette sene tidspunkt, men nu sover han så mon ikke også jeg burde det :0)


 2. Vi badede, gik på stranden, tog på udflugter osv, Albert lå det meste af tid i body eller ble. De dage hvor vi kun badede, gik jeg på værelset, eller var i skyggen omkring middagstid. Så tog han en god lang lur!!

  Om aften havde vi vores kombi vogn med, ( barnevogskassen) og vi havde den med ind alle de steder vi spiste. Thaierne var rigtige søde til at lave plads til den.. Vi oplevet ikke noget besvær på noget tidspunkt.. Det var helt utroligt så nem/nemt han var og tog ferien..

  Thaiere elsker små børn eller bare børn, de er mere end velkommen alle steder ;0)

  Vi skal hel sikker afsted igen, regner med i 2013, og så hvis økonomien vil, så 3-4 uger...


 3. Han sov i ca 6 timer derned, og 4-5 timer på vej hjem!! Men hvad lavede han, han sov begge veje to gange og ellers sad vi bare og hyggede, og gik lidt frem og tilbage. ( der var nok 4-5 par der rejste med børn på hans alder) tiden gik så hurtig, så det var ikke så meget anderledes end herhjemme, lige på nær pladsen ;0)

  Til vores store dreng p snart 4, havde vi lidt legetøj og bøger med, og så så han fjernsyn!


 4. Så har vi været hjemme i 1 1/2 dag!! Kroppen skal lige stille om til dansk tid, det tager lidt tid.. Hele familien stod op her til morgen kl 4.45. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været det ;0)

  Vores ferie er bare gået over alt forventning. Albert tag flyveturen så fint, vi var lidt overresket over hvor hurtig 11 timer går!!

  Begge vores drenge har nydt varmen, så jeg vil klart anbefale andre, der gerne vil rejse, bare gør det! Børn omstiller sig hurtig :0)

  Håber at alle har haft en god juleferie og et godt nytår!


 5. Åh bare tanken om ferie er skønt.. Vi vil for første gang prøve og holde jul i udlandet. Vi tager til Thailand om 17, snart 16 dage.. Det bliver på mange måder så underligt at holde jul i varmen, og på den anden side også helt vildt skønt..

  Vi bestilte rejsen sidste år i december, 10 dage før den positive test.. Vi besluttede denne gang at vi ville tag afsted, selv om vi sulle/skal rejse med en lille fyr på 3 1/2 mdr. A er bare så nem en lille fyr, så vi er ikke urolige over rejsen( endnu ;0))


 6. Hold da op, det kan kaldes for hurtig fragt, bestilte sutten i går kl 17,30 ca og har fået den i dag... Super sød og Albert synes det er sjov og ligge med.. Han har ikke helt fundet ud af hvordan skal sutte på den, men måske det kommer, efter et par forsøg ;0)


 7. Tænker om der er nogen af jeres små pus som ikke vil ha sin sut??? Her har A. Brugt fra han var ca 7 dage, men nu vil han overhovedet ikke ha den. Vi bruger mam str 0-2 mdr og nogen gange str 0/6 mdr.. ??


 8. Først håber at I alle nyder jeres børn og barsel..

  Her er Albert 8 uger i dag, og stadig jorden dejligste dreng, ( Og det samme er storebror)

  Han er blevet en stor fin dreng på 5,5 kg og 62 lang.. Vores dage går stille og rolige, med hygge, rengøring, leg og aflevering og hentning af storebror i børnehaven.. Min kæreste og jeg har helt bevist valgt at vi denne gang tager det helt med ro, og ikke laver al for mange aftaler rund omkring. ( af skade blivet man klog) vi var alt for meget ude med storebror og han kunne nogen gange blive så ulykkelig fordi det blev alt for meget!!!

  Jeg synes vi får vores nattesøvn og Albert er også god til at sove i løbet af dagen.. Nogen gang hos min, men mest i sin lift/barnevogn.. Dog er vi lige i gang med appetitspring så det sidste døgn er gået med amning og ikke så meget søvn.. Men mon ikke snart han har " indstillet" babserne, det håber jeg!! ;0)


 9. Nej ikke endnu, her er trolden 8 uger i dag :0)

  Men sidst fik jeg det heller ikke før jeg var stoppet med at amme.. ( 15 mdr fra jeg havde født, så jeg var så heldig ikke og ha mens i ialt 24 mdr :0) )

  Jeg håber ved Gud ikke den kommer før jeg er færdig med og amme.. ;0)


 10. Så er 5 ugers undersøgelsen overstået :-)

  Og hold da op hvor er der sket meget på de 5 uger... Albert har taget lige godt et kg på og er blevet hele 8 cm længere ;-) min lille dreng vil åbenbart frem her i livet ;-)

  Så nu er han 60 cm lang og vejer hele 4850 g


 11. Synes Albert vokser og vokser!! Han blev målt og vejet i sidste uge (manddag) og han er vokset 4,5 cm siden fødslen og vejede 4150 g.. Ved fødslen var han 52 lang og 3675 g..

  Skal i mødregruppe i morgen hvor sp kommer, er godt nok spændt på hvor meget der er sket på de sidste 10 dage..

  Albert bliver 4 uger på torsdag, hvor stor var/er jeres baby på godt 4 uger??