Bed

Medlemmer
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

About Bed

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 07/17/1982

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  27-08-2011
 1. Hvor mange er vi tilbage ?? Jeg har ikke selv været særlig aktiv her inden i læng tid. Men nu i denne sene nattetid ( hvis det ord findes) vil jeg lige opdatere lidt.. Albert er nu næsten 7,5 mdr, og jeg synes tiden denne gang er gået utrolig hurtig. Tænker meget over at han snart ( om 3,5 mdr) skal starte i vuggestue :( jeg er overhovedet ikke klar til at vende tilbage til jobbet igen.. Øv hvor jeg synes det bliver trist at vi ikke bare kan holde fridage, når det lige passer os, men at det skal planlægges og man skal ha lov... Osv Nå men det er jo en nødvendig og min lille dreng skal jo nok klare det, han har jo storebror lige i nærheden i dagtimerne... Men ej, tænk at andre mennesker næsten får flere vågne timer sammen med mine børn end mig :-( Nå nu til en lille status på Albert. Han er en glad, nem, skøn lækker dreng på godt 9,4 kg og 75-76 cm.. Han Kan sidde selv, uden støtte, har fået de første to tænder, hvilket vi ikke har mærket noget til, han nyder at få alm mad og nyder bare når vi eller storbror leger med ham.. Alt i alt har vi været super heldig med vores lille mus, jeg får helt lyst til en nr 3 ;0) Ps, lige i nat har han holdt fest, derfor denne tråd på dette sene tidspunkt, men nu sover han så mon ikke også jeg burde det :0)
 2. Albert er 4 mdr og 7 dage, han vejer 7,4 og er 67 lang. En dejlig basse, som jeg stadig fuldammer. Hvilket jeg tænker jeg vil forsætte med en mdr endnu.. ;0)
 3. Vi badede, gik på stranden, tog på udflugter osv, Albert lå det meste af tid i body eller ble. De dage hvor vi kun badede, gik jeg på værelset, eller var i skyggen omkring middagstid. Så tog han en god lang lur!! Om aften havde vi vores kombi vogn med, ( barnevogskassen) og vi havde den med ind alle de steder vi spiste. Thaierne var rigtige søde til at lave plads til den.. Vi oplevet ikke noget besvær på noget tidspunkt.. Det var helt utroligt så nem/nemt han var og tog ferien.. Thaiere elsker små børn eller bare børn, de er mere end velkommen alle steder ;0) Vi skal hel sikker afsted igen, regner med i 2013, og så hvis økonomien vil, så 3-4 uger...
 4. Vi var boede i Ao Nang, på krabi. Skønt område og super billigt. Skulle være noget billiger end phuket!
 5. Han sov i ca 6 timer derned, og 4-5 timer på vej hjem!! Men hvad lavede han, han sov begge veje to gange og ellers sad vi bare og hyggede, og gik lidt frem og tilbage. ( der var nok 4-5 par der rejste med børn på hans alder) tiden gik så hurtig, så det var ikke så meget anderledes end herhjemme, lige på nær pladsen ;0) Til vores store dreng p snart 4, havde vi lidt legetøj og bøger med, og så så han fjernsyn!
 6. Så har vi været hjemme i 1 1/2 dag!! Kroppen skal lige stille om til dansk tid, det tager lidt tid.. Hele familien stod op her til morgen kl 4.45. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været det ;0) Vores ferie er bare gået over alt forventning. Albert tag flyveturen så fint, vi var lidt overresket over hvor hurtig 11 timer går!! Begge vores drenge har nydt varmen, så jeg vil klart anbefale andre, der gerne vil rejse, bare gør det! Børn omstiller sig hurtig :0) Håber at alle har haft en god juleferie og et godt nytår!
 7. Så er det sidste dag i varmen, i morgen er det hjem til kulden igen... Ferien er bare gået al for hurtig.. Godt nytår til jer alle:0)
 8. Kan man sætte billeder ind fra iPhone ??
 9. Sut

  Albert synes sutten/ bamsen er hyggelig og ligge med, han sutter nogen gange.. Storebror begyndte først at bruge sut da han kom i dagpleje som 11 mdr..
 10. Åh bare tanken om ferie er skønt.. Vi vil for første gang prøve og holde jul i udlandet. Vi tager til Thailand om 17, snart 16 dage.. Det bliver på mange måder så underligt at holde jul i varmen, og på den anden side også helt vildt skønt.. Vi bestilte rejsen sidste år i december, 10 dage før den positive test.. Vi besluttede denne gang at vi ville tag afsted, selv om vi sulle/skal rejse med en lille fyr på 3 1/2 mdr. A er bare så nem en lille fyr, så vi er ikke urolige over rejsen( endnu ;0))
 11. Sut

  Vi købte aben, men hvis den virker, skal han hel klart ha elefanten, giraffen og hunden ;0)
 12. Her går det også godt med Albert.. Han er en skøn skøn, nem baby som bare hygger og trives!! ;0)
 13. Sut

  Hold da op, det kan kaldes for hurtig fragt, bestilte sutten i går kl 17,30 ca og har fået den i dag... Super sød og Albert synes det er sjov og ligge med.. Han har ikke helt fundet ud af hvordan skal sutte på den, men måske det kommer, efter et par forsøg ;0)
 14. Sut

  Nej de er Jo lige frem søde, er bestilt så må vi håbe han kan li den.. Men det kan da godt blive lidt dyrt tænker jeg ;0/