Tullemor30

Medlemmer
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Tullemor30

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  28-08-2016
 1. Jeg venter en pige ☺️
 2. Ej det lyder dejligt at i kan mærke dem! Jeg er lidt i tvivl. Er 17 uger henne.. Vi ved dog at det bliver en pige ❤️
 3. Åh håber at alt er vel til nf scanning? Pletblødning kan vel forekomme uden nogen fare, så gå ikke i panik. Knus
 4. Kan jeg godt forstå du er ked af.. Men jeg tænker altid at der må være en mening med at ting sker for os. Selvom du ikke kan se det lige nu, åbner der sig helt sikkert nye muligheder for dig hvis de skulle gå hen og fyre dig. det hele skal nok gå alligevel og vi har heldigvis et godt sikkerhedsnet i dk så man ikke er helt på røven. Hvad angår dødsfald så er det noget du skal give dig selv tid til at sørge over. Selvfølgelig er det ok at være nede, det ville være mærkeligt andet. husk at mærke efter hvorfor du er ked af det.. Og tænk over det. Og vælg så at fokusere på glæden ved dit barn og familieforøgelsen.. Selvom den er en bandit og giver dig kvalme.
 5. Jeg vil godt have ændret min terminsdato til d. 25.
 6. Jeg er 8+4 i dag.. Ingen kvalme, dog en del ligamentsmerter, ømme bryster og også ret træt.. ☺️ Vi var også til scanning sidste uge, det er mega vildt at se hjerteblink, selvom det bare er en peanut str.
 7. Tak
 8. Jeg har faktisk haft det rigtig godt indtil videre
 9. Ja der var hjerteblink
 10. Hvor er det utroligt at man kan scanne så tidligt! Vi skal afsted i morgen og glæder mig meget :) jeg har selv booket en tid da jeg er nervøs for om alt er som det skal være. Har en del små kramper men ingen blødninger.
 11. Tak for det i to
 12. MIT RIGTIGE NAVN: Mathilde TERMIN: 25/8 FØDESTED: Århus SCANNINGER: ingen endnu JM KONSULTATIONER: VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: MULIGE NAVNE: STØRRE SØSKENDE: 0 TAGET PÅ I KILO: -1 GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) sover meget dårligt, vågner hele tiden! Mange ligamentsmerter SÅDAN VIL JEG FØDE: HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: min kæreste ANDET: jeg glæder mig til scanning!
 13. Jeg er førstegangs :) har termin sidst i august, så har kun vidst det i 14 dage.. Kom som en overraskelse, men en god én! Synes både min kæreste og jeg
 14. Hej :) jeg har foreløbigt termin d. 28.! KH