mikaster

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About mikaster

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 11/14/1991

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    03-06-2016
  1. Tusind tak for jeres svar! De er meget spændende at læse, og jeg håber at endnu flere vil bidrage med deres oplevelser :) !
  2. Ja det kan du tro jeg kan :-)
  3. alle svar er velkomne! Så længe det er i Danmark :-)
  4. Ja det kan du tro! Alt er velkommen :D
  5. Hej alle! Jeg er ved at skrive min bacheloropgave på Folkesundhedsvidenskab i Århus. Jeg har valgt at evaluere på Kendt jordemoderordning på Skejby sygehus, og håbede derfor at I måske havde lyst til at fortælle lidt om jeres oplevelse af at føde med Kendt jordemoder? Min målgruppe til selve opgaven er egentlig flergangsfødende kvinder, som har prøvet at føde både med og uden Kendt jordemoder, men ALLE inputs, oplevelser, meninger og erfaringer er mere end velkomne! Hvis I ikke lige kan komme på hvad I vil fortælle, kunne det f.eks. være: Hvis I har født før, var der så forskel på forholdet mellem jer og jeres kendte jordemoder ift. jer og vagthavende jordemoder da I fødte med hende? Gjorde det fødslen lettere, mindre smertefuld, tryggere osv? :) Hvis I kun har født én gang, hvilken følelse gav det jer at føde med Kendt jordemoder? Hvordan gik det? Og så kunne jeg godt tænke mig at spørge, uanset om I er første- eller flergangsfødende, om I fik epiduralblokader, hvorfor I valgte dem til eller fra, og om den kendte jordemoder eller vagthavende jordemoder hjalp jer til at træffe beslutningen under fødslerne/fødslen? Jeg håber virkelig I har lyst til at bruge et par minutter på at svare på mit indlæg, I ville virkelig hjælpe mig, som selv er gravid i 30. uge med en lille pige, med at blive hurtigt færdig så jeg kan komme på barsel :-) Stor krammer til jer!
  6. Kære ladies! Jeg er igang med at skrive min bachelorafhandling, som omhandler evaluering af Kendt jordemoderordning på Skejby sygehus i Århus. I forbindelse med den, skal jeg lave to interviews, med to kvinder, som har født mere end én gang, og som begge gange har haft helt ukomplicerede graviditeter og fødsler, og som har prøvet at føde både med og uden Kendt jordemoder :-) Du skal altså have født naturligt begge gange :) Desværre er mine egne interviewpersoner sprunget fra, og jeg leder derfor efter to nye.. Kunne nogen af jer måske have interesse i at stille op? Interviewene er 100% anonyme og omhandler KUN jeres oplevelse af at føde med og uden Kendt jordemoder. Jeg kommer gerne til jer, men lægger også gerne selv lejlighed til. Jeg er selv gravid i 29. uge, og er desværre ikke selv med i Kendt jordemoderordning.. ;) Jeg betaler i hjemmebagt kage og kaffe og håber at kunne finde to søde damer som vil hjælpe mig. Jeres babyer er selvfølgelig 100% velkomne! :D Din alder er ligegyldig, men du skal have født på Skejby sygehus og bo i Århus :) Interviewene vil finde sted efter påske og vil max vare en time :) Jeg håber på at høre fra jer! Hvis du er interesseret så send mig en mail på michelle_kaster@hotmail.com Store gravid-knus fra Michelle Kaster :)
  7. Kære ladies! Jeg er igang med at skrive min bachelorafhandling, som omhandler evaluering af Kendt jordemoderordning på Skejby sygehus i Århus. I forbindelse med den, skal jeg lave to interviews, med to kvinder, som har født mere end én gang, og som begge gange har haft helt ukomplicerede graviditeter og fødsler, og som har prøvet at føde både med og uden Kendt jordemoder :-) Du skal altså have født naturligt begge gange :) Desværre er mine egne interviewpersoner sprunget fra, og jeg leder derfor efter to nye.. Kunne nogen af jer måske have interesse i at stille op? Interviewene er 100% anonyme og omhandler KUN jeres oplevelse af at føde med og uden Kendt jordemoder. Jeg kommer gerne til jer, men lægger også gerne selv lejlighed til. Jeg er selv gravid i 29. uge, og er desværre ikke selv med i Kendt jordemoderordning.. ;) Jeg betaler i hjemmebagt kage og kaffe og håber at kunne finde to søde damer som vil hjælpe mig. Jeres babyer er selvfølgelig 100% velkomne! :D Din alder er ligegyldig, men du skal have født på Skejby sygehus og bo i Århus :) Interviewene vil finde sted efter påske og vil max vare en time :) Jeg håber på at høre fra jer! Hvis du er interesseret så send mig en mail på michelle_kaster@hotmail.com Store gravid-knus fra Michelle Kaster :)