Mette1985

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Mette1985

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    08-06-2016
  1. Jeg skriver blot et kort indlæg inden jeg forlader gruppen. Vi fik desværre et trist svar igen denne gang. Der var ikke liv. Jeg blev scannet af flere omgange, da de synes det så mærkeligt ud... det viste sig at være en trillinge-graviditet gået til grunde. Jeg tror vi tager en pause fra baby-verdenen og nyder ham vi har :) Held og lykke til jer alle! <3
  2. Tusind tak :) Ja jeg giver lige en melding herinde når scanningen forhåbentligt er veloverstået :) Ked af at høre i også har mistet.. men det sker jo bare for SÅ mange.. på den måde hjælper det lidt, så man ikke føler sig helt alene om det. Hvordan har du det i din graviditet? Jeg har en massse symptomer, men jeg har ikke taget på... det undrer mig meget når nu det er 2. gang. Min mave kan godt være lidt rund om aftenen, men om morgenen kan man intet se. Hm..... håber ikke det har noget at sige. TAK - jeg krydser virkelig også fingre for at alt er vel. Vi har ikke fortalt storebror den dejlige nyhed endnu.. men han har faktisk selv spurgt :) Vi sagde dog ikke noget, for han er så bevidst om alting, så vi vil vente til det er mere sikkert at der rent faktisk kommer en lillesøster/bror :) Vil i vide kønnet når i kommer så langt? Har du været til NF? Nu ved jeg ikke hvordan mit svar kommer til at stå på chatten... synes ikke der var en "besvar" knap til dit indlæg...... (Jeg skal lige lære at tyde den her chat, synes det er lidt forvirrende).
  3. Hej alle :) Jeg er 2. gangs gravid, eller dvs. 3. gang for at være helt præcis. Vi mistede en lille spire i uge 7 her i sommers, og jeg blev så gravid igen ca. 3 mdr. senere. Jeg har termin 8. juni hvis jeg har regnet rigtigt :) Nakkefoldsscanning på fredag, og jeg er SÅ spændt. Vi har ikke købt os til nogen tidlig scanning denne gang, så jeg aner ikke om jeg er "købt eller solgt" - kan kun håbe på der ligger en lille prut derinde og vokser sig større <3 Har i forvejen en dreng på 3 år.