Minalima

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    179
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Minalima


  1. En ting er at jeg har en idé om hvordan familien (forældre og svigerforældre) skal have det at vide.

    Men dem der skal vide det først er selvfølgelig vores andre børn :) (7 og 10 år)

    Der er planen at vi efter NF ligger et scanningsbillede i en kasse, sammen med et par badges med teksten "storesøster" og "storebror igen". Pakker den ind i julepapir og beder dem om at pakke den op (Mens vi filmer).

    Glæder mig SÅ meget til at fortælle dem det.


  2. Og ja... det er skøn! Min svigermor kunne berette om at hun hele tiden blev skønnet til at skulle have et meget lille barn, da hun ventede min mands søster (har fuldstændig glemt hvad det hedder). Men hun vejede altså 4600 g. Ved fødslen


  3. Jeg kan rigtig godt følge dig! Min første søn vejede 3900 og var 58 cm og 3 uger inden jeg fødte fik jeg en niece der vejede 3200. Jeg fik udelukkede kommentarer på at det ikke var en baby men et barn jeg havde født osv osv og det sårede mig virkelig! Og helt ærligt, han var jo slet ikke særligt stor..

    Jeg synes jo min nyfødte var lillebitte og ikke mindre lækker end sin kusine.. Jeg havde det virkelig svært med det og kom med nogle ret vrede udbrud som svar, og er slet ikke i tvivl om at jeg blev set på som hysterisk.

    Desværre.

    Så var min søn virkelig en "basse". Trods det at han var "normal" fik jeg også kommentaren om at det da ikke var en baby men et 3 måneders barn jeg havde fået mig. (Nok fordi han hoppede direkte i str. 62)

    Han var 57 cm og vejede 4480 g. (Han er 10 år i dag og alle bukser skal være i slim model og med justerbar talje).

    Min datter var "en rigtig baby" (endnu en kommentar.) Hun var 52 cm. Og vejede 3090 g. Men den kommentar var nok mere i forhold til Mikkel.


  4. Jeg er i dag 9+2 (3. Gangs gravid) og her er jeg gået over til leggings og joggingbukser, da jeg føler mig fanget i mine normale bukser.

    Vi skal have familiebesøg på lørdag og jeg har mine tvivl om hvorvidt jeg kan holde det skjult for dem.

    Så ja, maven vokser her, på trods af et vægttab på 3 kg. Siden jeg blev gravid.

    Jeg skal lige se om jeg kan finde mavebilleder fra de 2 andre graviditeter, så jeg kan sammenligne. Men uanset hvad, så vokser maven betydeligt hurtigere denne gang

    post-12435-0-83192000-1464158134_thumb.j


  5. Jeg er sluppet for kvalmen den sidste uges tid og brysterne er stort set ikke ømme mere. Synes godt nok det gik hurtigt over og tror måske også det kommer igen?

    Holder dog stadig ikke til lange dage og render til tider stadig rundt som en zombie.

    Det var ikke længe jeg slap.

    Mine bryster er stadig ikke særlig ømme, men skal love for jeg er ramt af kvalme igen.

    + jeg nu vågner om natten fordi jeg skal tisse.

    Føler mig som en zombie med kvalme, der ikke kan huske hvad jeg lavede for 5 minutter siden.


  6. Har en af de dage hvor jeg ikke kan se noget sørgeligt eller vildt sødt i fjernsynet uden at tårene triller.

    En af de dage hvor man ikke skal trykke på de forkerte knapper og nu har dagen da toppet ved at jeg gennemgik hele mit tøjskab og kan konstatere at der ikke er meget tøj tilbage der kan skjule maven... eller som jeg ikke kan passe mere. på den anden side fik jeg også sorteret godt og grundigt i det hele og lagt tøj væk, jeg ikke kommer til at bruge før næste år ;)


  7. hehe billeder af maven?

    Nej endnu ikke, da jeg også bare ligner én der har spist alt for meget :P

    og jeg ender nok med at betale mig til en kønsscanning :P Kan da ikke vente længere end dertil.

    Men nu kommer NF den 30/5, så ser vi derefter :)

    Det er jo lige on lidt


  8. As2014, mine drømme minder en del om dine.

    Dog ikk helt så eventyrlige.

    Kan dog ikke huske dem i detaljer.

    Men de omhandler at mig og kæresten er på ferie med familien, og der er nogle af hans venner også. Jeg er højgravid og kan derfor ikke gå i byen, og min kæreste er så utro x flere under den ferie. Mens sidder jeg hjemme indtil jeg tager ned på diskoteket for at være sammen med ham og hans venner, hvor keg tager ham på fersk gerning være utro ude på et toilet, med en mand


  9. Kender i ikke davoserjass? Det er et kortspil opdelt i 7 spil, hvor de første 6 spil har karakter af hjerterfri (undgå nogle kort) og det sidste er en fælles kabale hvor man skal af med sine kort hurtigst muligt :)

    Det spillede vi altid hos min farmor og farfar i mens vi drak Nicoline sodavand på glasflasker og spiste After Eight chokolade

    Så lærte man noget nyt ;)


  10. Har droppet at forholde mig til hvad drømmene måske og måske ikke betyder....

    Synes bare det er sjovt/spændende at læse om de drømme gravide drømmer om.

    Da jeg ventede min søn var det noget med at køre min lillebror (på det tidspunkt 15 år) rundt i en indkøbsvogn i et indkøbscenter. Ud af en dør og så havnede vi i skoven.

    Pludselig skifter drømmen og mit ufødte barn (som jeg ikke tydeligt kan se ansigtet på), vil have mad. Så jeg åbner mit bryst med en lynlås og hælder hakket oksekød, appelsinjuice og havregryn deri, lukker igen og giver mit barn mad. (10 år siden)

    Med min datter, var den underligste drøm nok at jeg skulle ud og flyve og jeg havde en dværg kæle-struds med. Den skulle egentlig være i en transportkasse, men alle syntes den var så sød at den fik lov til at sidde på mit skød hele vejen. (7 år siden)

    Fortalte ikke drømmen til andre end min mand og da min datter blev født, fik hun et lyserødt tæppe... med en struds på, af en bekendt. Sjovt tilfælde ;)


  11. Normalt er jeg ikke den der drømmer meget, men når jeg er gravid, er det åbenbart noget helt andet.

    De sidste par uger har jeg haft nogle underlige drømme, som jeg vågner forvirret op til og ofte glemmer igen i løbet af kort tid.

    Flere gange har jeg drømt at der gemmer sig 2 inde i maven (er 7+6 i dag og har 2 børn i forvejen).

    Den anden dag var der noget med at manden flyttede og jeg blev vildt ked af der. Han kom dog tilbage fordi han skulle på wc og så blev han.

    Så var der noget med at jeg var igang med at rense kattebakken og først kom i tanke om at jeg skulle passe på, da jeg var godt igang.

    Og i nat, ja det kan jeg faktisk ikke huske, men det var åbenbart en god drøm, fordi jeg ville ikke vågne, selvom jeg virkelig skulle tisse! Problemet var så bare at jeg åbenbart havde holdt mig så længe at jeg nærmest havde ondt, da jeg så kom på wc :P

    Hvad med jer?


  12. Du er mega sød!

    Og ja! jeg må være ung, for kringle og bridgeblanding er jeg ikke moden for endnu :lol altså medmindre vi kan spille davoserjass :lolhit

    Hvad i alverden er det? - spurgte hende fra 88


  13. Puha fik snakket lidt med min søster... og hun er højgravid og sat her til maj... så hendes hormorner begyndte selvfølgelig og rase, så hun var ked af det... For hun havde ikke sagt noget... Det har nok været en mistanke de har fået og så har min far formuleret sig forkert.

    Hun var rigtig ked af det... hvilket jo selvfølgelig gav mig enormt dårlig samvittighed,... puha.

    Nå men... kønsscanning... er der nogen der ved noget?

    Jeg fandt sådan en terminsberegner på nettet med alle mulige sjove datoer og der stod der, at jeg kunne få foretaget en kønsscanning fra den 11. juni....

    Men jeg kan ikke finde noget på Herlevs hospitalts side om det?

    Er det ikke noget man får tilbudt gratis?

    Pyh... godt du fik snakket med hende.

    I skal nok finde ud af det :kram

    Ang. Kønsscanning, så kan du i nogle tilfælde se det ved NF, alt efter hvornår man får foretaget den.

    Men man siger som regel at man kan se kønnet fra uge 14.

    Vi har betalt os fra det de sidste 2 gange og gør det nok også igen


  14. Jeps. Har jeg gjort siden uge 5! Men det er nu ikke den store forskel man se fra uge til uge

    Hvad med jer andre. Er i begyndt?

    Jeps :)

    Men første billede er taget 7+0 men er lidt i tvivl om min termins dato passer, så begynder nok først rigtigt, når jeg har været til scanning.

    Billedet i svar #62 er fra i går