Minalima

Medlemmer
 • Content count

  179
 • Joined

 • Last visited

About Minalima

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 02/13/1988

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://www.minalima.dk

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Lokation
  Sønderborg
 • Interesser
  Mine børn, min familie og venner. Scrapbooking, fotografering (især af børnene)
 1. Der gik et par dage før jeg blev lukket ind
 2. Jeg er hoppet videre til de 2 fb grupper der kommer frem hvis man søger på "termin december 2016", da jeg synes der er alt for stille i den her gruppe og jeg savner noget mere liv. ;)
 3. En ting er at jeg har en idé om hvordan familien (forældre og svigerforældre) skal have det at vide. Men dem der skal vide det først er selvfølgelig vores andre børn :) (7 og 10 år) Der er planen at vi efter NF ligger et scanningsbillede i en kasse, sammen med et par badges med teksten "storesøster" og "storebror igen". Pakker den ind i julepapir og beder dem om at pakke den op (Mens vi filmer). Glæder mig SÅ meget til at fortælle dem det.
 4. Og ja... det er skøn! Min svigermor kunne berette om at hun hele tiden blev skønnet til at skulle have et meget lille barn, da hun ventede min mands søster (har fuldstændig glemt hvad det hedder). Men hun vejede altså 4600 g. Ved fødslen
 5. Så var min søn virkelig en "basse". Trods det at han var "normal" fik jeg også kommentaren om at det da ikke var en baby men et 3 måneders barn jeg havde fået mig. (Nok fordi han hoppede direkte i str. 62)Han var 57 cm og vejede 4480 g. (Han er 10 år i dag og alle bukser skal være i slim model og med justerbar talje). Min datter var "en rigtig baby" (endnu en kommentar.) Hun var 52 cm. Og vejede 3090 g. Men den kommentar var nok mere i forhold til Mikkel.
 6. Man får lyst til ristet rugbrød med honning og salami (sammen) (og synes det smager fantastisk). Eller, man den ene uge ikke kan leve uden kyllingepølser, men ikke kan fordrage dem næste uge.
 7. Jeg er i dag 9+2 (3. Gangs gravid) og her er jeg gået over til leggings og joggingbukser, da jeg føler mig fanget i mine normale bukser. Vi skal have familiebesøg på lørdag og jeg har mine tvivl om hvorvidt jeg kan holde det skjult for dem. Så ja, maven vokser her, på trods af et vægttab på 3 kg. Siden jeg blev gravid. Jeg skal lige se om jeg kan finde mavebilleder fra de 2 andre graviditeter, så jeg kan sammenligne. Men uanset hvad, så vokser maven betydeligt hurtigere denne gang
 8. Det var ikke længe jeg slap. Mine bryster er stadig ikke særlig ømme, men skal love for jeg er ramt af kvalme igen. + jeg nu vågner om natten fordi jeg skal tisse. Føler mig som en zombie med kvalme, der ikke kan huske hvad jeg lavede for 5 minutter siden.
 9. Jeg er sluppet for kvalmen den sidste uges tid og brysterne er stort set ikke ømme mere. Synes godt nok det gik hurtigt over og tror måske også det kommer igen? Holder dog stadig ikke til lange dage og render til tider stadig rundt som en zombie.
 10. Har en af de dage hvor jeg ikke kan se noget sørgeligt eller vildt sødt i fjernsynet uden at tårene triller. En af de dage hvor man ikke skal trykke på de forkerte knapper og nu har dagen da toppet ved at jeg gennemgik hele mit tøjskab og kan konstatere at der ikke er meget tøj tilbage der kan skjule maven... eller som jeg ikke kan passe mere. på den anden side fik jeg også sorteret godt og grundigt i det hele og lagt tøj væk, jeg ikke kommer til at bruge før næste år ;)
 11. Det er jo lige on lidt
 12. Har du rent faktisk prøvet det? ;)