Supermon84

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    12
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Supermon84

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    25-04-2016
  1. Mange tak :loveshower
  2. Mange tak :loveshower
  3. Hej igen. Sygehuset havde mistanke om at jeg havde en GUL pga smerter, men i dag fik jeg heldigvis en positiv besked. Blev scannet og graviditeten sidder hvor den skal. Så et lille foster som havde hjerteblink, så nu kan jeg slappe af :loveshower Er ca 6+2 i dag.
  4. Tillykke :) Jeg fik målt mine tal i uge 5+2 og 5+4 på henholdsvis 2000 og 5000. Men man kan ikke sammenligne tallene, man producere jo forskelligt HCG.
  5. Andre der har oplevet noget lign?
  6. Det vil jeg prøve så :loveshower Mine smerter er også så småt gået væk synes jeg. Nu har jeg bare de almindelige ligament smerter. Det er jo meget almindeligt her i starten tænker jeg. Grunden til at jeg er nervøs er også, at sidst kom jeg til scanning i uge 7, og der var ingen ting at se, så det var åbenbart et vindæg, hvor kroppen så tror at man er gravid.
  7. Jeg skal scannes på onsdag. Men ville egentlig også bare høre om andre havde prøvet det. Da lægen ringede med svar fra blodprøverne sagde hun bare at tallene steg som de skulle.
  8. At der allerede er komplikationer i graviditeten :boo
  9. De scannede indvendigt ja, men kunne intet se.
  10. Hejsa :) Jeg er ny her på siden :) Jeg er gravid i uge 6 ca. Men på grund af mange smerter frygter man at jeg er gravid uden for livmoderen, men det sjove af det hele er at min HCG tal stiger som det skal. Ondag var det 2000 og fredag var det 5000. Så håber godt nok graviditeten sidder hvor den skal. Andre der har prøvet dette? Blev scannet omkring 5+0 men der kunne de intet se på skærmen, derfor frygtede de at jeg havde en GUL.