Dagge30

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Dagge30

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hvordan er det lige i regner cyklus ud? 1. Dag = mens siddte dag = dagen inden næste mens? Bare lige for at slå det fast :)
  2. LIDL har faktor 50 til knap 50 kr.. faktor 30 har de til 29...
  3. Lige et tip :) Jeg var i Normal i dag, der har de 5 teste i en pakke for 28kr - det samme med ægløsningsteste :)
  4. Nøj!! Stor respekt for et så lille madbudget!! Her er budgettet egentligt på 2500 til 2 voksne.. de ryger i hvert fald over på min madkonto.. "desværre" bruger jeg ikke denne konto med mindre min lønkonto er sunket for meget.. så bliver der ført lidt over! men har gemt bonner siden 31/7 så nu skal jeg have fundet ud af hvad vi bruger!
  5. Tak!! Ja det bliver spændende!
  6. Hej allesammen! ENDELIG kan jeg værr med i en "vil gerne være gravid" gruppe! Jeg er 30, min kæreste 31 og vi bor i vestjylland.. vi har været sammen i godt 3 år, og har længe snakket børn, men da jeg har været på en del medicin og har haft det svært (psykisk) samt en cøliaki diagnose for 2 år siden (hvor tallene eneelig er næsten normale) har det med børn været sat i venteposition... MEN! Nu er jeg snart trappet ud af al min medicin, og søden sidste ppille blev taget i lørdags.. spændende! Dog har jeg en del kg jeg gerne vil have smidt.. pt "håber" jeg at tabe 14 kg inden jeg bliver gravid (har smidt 2 så mangler "kun" 12) har været på ppiller i cirkus 15 år så der går nok lidt inden der kommer gevinst.. måske!