Husmor Micka

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    7
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Husmor Micka

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 07/01/1987

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://www.jobsommor.simplesite.com

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    2800 Kgs. Lyngby
  • Interesser
    Hejsa alle sammen :)

    Jeg er en ung kvinde på 27 år, mor til en dreng (William) på 6 år og bonus mor til en datter (Clara) på 10 år..

    Lidt om mig:
    Jeg er en meget åben, glad, smilende, positiv og social person..
    Jeg er også en meget stærk person og jeg har mange kampe at kæmpe.. Jeg er blevet diagnosticeret med skizofreni for ca 3½ år siden, men i dag har jeg det langt bedre, får medicin, så er symptomfri, men kæmper meget med depression..

    Lige pt går jeg hjemme sygemeldt og det kommer jeg nok til i de næste par år, men jeg vender det til noget positivt og finder nogle ting, som jeg kan fordybe mig i..

    F.eks. skriver jeg på nogle hjemmesider lige nu (www.jobsommor.simplesite.com og www.bidstrup-wierling.simplesite.com) og så elsker jeg at være kreativ, som at lave scrapbøger, dekorere billedrammer, lave collager osv :)
    Og så elsker jeg at bage og lave mad..

    Mvh Micka
  1. TAK :D Glæder mig også vildt...
  2. Tak for hjælp :) Hihi det er ægge- og majsmuffins, så de passer bedst til brunchen....
  3. Ja for den da :P må hellere beherske mig, så kæresten går med til det hihi :)
  4. Tusind tak :) Har lige tjekket siden ud og det ser vildt godt ud...
  5. Hejsa alle sammen :) Jeg leder efter billigere steder at handle ind, når jeg skal købe udstikkere, marcipan i store portioner og frugtfarve f.eks. Jeg har googlet lidt rundt, men vil meget gerne høre, hvor I køber jeres bageudstyr henne, er det fysisk butik, så helst i Lyngby/Herlev og KBH områderne... På forhånd tak :)
  6. Hejsa alle sammen Jeg vil selv lave invitationer til min og kærestens fælles fødselsdag, men sidder fast i det og kan ikke komme videre.. Synes ikke det lyder så godt men har skrevet: Kære I anledningen af vores fødselsdag, vil det glæde os rigtig meget at se dig til en uformel brunch og efterfølgende kaffe og kage. Lørdag d. 4/7-2015 Kl. 12.00 (Vi slutter omkring kl 16.30) Adresse: Dagens menu Brunch buffet med 2 typer boller og diverse pålæg, 2 typer muffins, amerikanske pandekager, cocktailpølser og frugt. Dagen sluttes af med kaffe og kagebord, samt lagkage. S.U. senest d. 12/6-2015 Er der nogen, som kan hjælpe mig lidt :) Kunne også godt tænke mig at finde et lille citat eller andet, som omhandler at fejre livet :) På forhånd tak
  7. Hejsa alle sammen :) Jeg søger veninder, som har lyst til at mødes.. Jeg er en ung kvinde på 27 år, mor til en dreng (William) på 6 år og bonus mor til en datter (Clara) på 10 år.. Du må meget gerne selv have barn/børn men intet krav :) Lidt om mig: Jeg er en meget åben, glad, smilende, positiv og social person.. Jeg er også en meget stærk person og jeg har mange kampe at kæmpe.. Jeg er blevet diagnosticeret med skizofreni for ca 3½ år siden, men i dag har jeg det langt bedre, får medicin, så er symptomfri, men kæmper meget med depression.. Lige pt går jeg hjemme sygemeldt og det kommer jeg nok til i de næste par år, men jeg vender det til noget positivt og finder nogle ting, som jeg kan fordybe mig i.. F.eks. skriver jeg på nogle hjemmesider lige nu (www.jobsommor.simplesite.com og www.bidstrup-wierling.simplesite.com) og så elsker jeg at være kreativ, som at lave scrapbøger, dekorere billedrammer, lave collager osv :) Håber du vil smide en besked og vil mødes med mig :) Mvh Micka