MamaB

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    255
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af MamaB


  1. Tillykke med alle babyerne!!!

    Jeg har heller ikke født endnu. Er 41+5. Takkede nej til igangsættelse i går, da alt var godt med hjertelyd, moderkage, fostervand og mig. Har tid igen i morgen og ved ikke om vi tør sige nej til igangsættelse dér. Kom nu i gang, veer, tak! Det ender jo nok ikke med et novemberbarn alligevel her:)


  2. En hurtig opdatering herfra:

    Baby Eva kom til Verden tirsdag d. 10/11 kl. 01.41 efter en lang og dramatisk fødsel som heldigvis endte godt.

    Veerne startede så småt søndag morgen men i det små og jeg tænkte ikke videre over det. Kl. 20 tog jeg tid og de var regelmæssige. Kom til tjek på fg kl. 03 og fik en sovecocktail, som dog ikke virkede, i stedet gik vandet herhjemme ved 6 tiden. Vi tog tilbage på fg og kom ind på en fødestue. Jeg kom i kar som virkede rigtig godt. På et tidspunkt blev veerne dog koblede og jeg åbnede mig ikke i 4 timer. Fik ve-drop, elektroder og hele molevitten på, og så var det slut med vand. Fik akupunktur (uden effekt) og lattergas. Jeg åbnede mig stadig kun meget langsomt og veerne var meget lange. Fik epi ved 18-tiden - sikken lettelse! Pludselig var jeg tilstede igen! Resten af forløbet er lidt sløret for mig, men på et tidspunkt vælger de at tage en bp fra babys hoved og pH i hendes blod er for lav! Så i løbet af få minutter er jeg gjort klar til aks og har fået vehæmmende medicin! De vælger dog at tage prøven igen og den er nu bedre, så de ser tiden an... og sådan forløber resten af fødslen. Hele tiden i ½-1times intervaller hvor der gøres status på, om vi skal til aks eller skal fortsætte. Pga. vehæmmer går jeg fra at være 9 cm åben til 6 cm! Jeg ender med at presse hende ud på 22 min uden presseveer - jeg VILLE have hende UD! Der var jm, afdelings jm og læge på stuen næsten hele tiden og alle havde fingrene oppe i mig og masede rundt og mærkede på babys hoved, massere kanter og jeg ved ikke hvad også under veerne. Av for *****!!! De nærmest krængede hendes hoved ud foran nogle kanter...

    Vi vidste ikke hvilken vej hun ville komme ud før hun faktisk kom så det var en ret skræmmende oplevelse....

     

    Men vi har det godt! Jeg fik en almindelig 2.grads bristning som jeg ikke har været særligt generet af :) 

     

    Baby Eva vejede 3790g og var 52 cm ved fødslen. Vi var 2½ døgn på barselsgangen og om lidt kommer sundhedsplejersken på tidligt besøg. I næste uge starter mødregruppen op!

    Stort tillykke!!:) Det lyder som noget af en omgang, men sejt gået!! Eva -det er bare så fint et navn:)


  3. Så kom Valdemar til verden igår kl 22.19 ved en fødsel der gik ret stærkt pludseligt.

    Han vejer 3450 og er 52 cm lang.

    Jeg revnede desværre langt op i skeden, så måtte en tur på OP gangen efterfølgende.

    Han er super god til at sutte, så det håber vi fortsætter.

    I får lige et billede senere.

    Stort tillykke med lille V!!:)


  4. Har prøvet at foreslå hygge med manden. Han kigger mærkeligt på mig, samtidig med at han ryster på hovedet og bakker væk haha!! Tror ikke umiddelbart at det kommer til at lykkes  :lol

    Har nulret brystvorter, travet op og ned igennem byen m.v. Tror desværre ikke der er andet end at vente på at han gerne vil ud, eller bliver hjulpet lidt på vej mandag.

     

    10 dage...ja så kan man begynde at se en ende på det hele. Tænk at der allerede er gået 9 måneder...det er altså lidt vildt.

    Træls med utålmodigheden, men for søren hvor er det også bare spændende!! Hvad med massage eller akupunktur? Nogen af jer der har hørt om det skulle virke? Det er vist noget med et punkt i læggen, der kan sætte fødslen i gang. Har en veninde som har prøvet det ved begge sine børn og fødslen gik i gang nogle dage efter massagen....men som hun siger burde succesraten også være rimelig stor, når man har med kvinder at gøre, der allerede er gået over tid;)


  5. Nå piger.. mød vores lille prutfis... HUN blev født i går den 4 november kl 10.18.. hun vejer 2890 gram og er 49 cm.

    Jeg fik taget vandet tirsdag aften kl 19.15 og 19.30 startede vestormen... fik hurtigt lagt epidural, som der næsten satte stop i mine veer. Kl 8 var jeg knap 8 cm åben.. kvart i ni fik jeg ve storm igen som hurtigt udvidede mig.. hinderne på min moderkage var desværtre ikke kommet med ud så jeg blødte meget hurtigt 1600 ml og røg akut på operstionensstuen... MEN vi har det godt alle tre.. og hun er altså bare lækker.. vi er så forelskede... hun er så lækker...

      

    Aedan blev født kl 05.03 her til morgen, efter godt 20 minutter på fødegangen og knap 6 timer med veer :)

    Det var simpelthen en drømmefødsel uden lige, og vi var så heldige at vi fik lov at føde hos den jordemoder vi allerhelst ville føde hos, og vi er allerede hjemme igen :loveshower

    Stort tillykke, begge to!!:)

  6. Er simpelthen så træt idag. Fik endelig min udstilling åbnet igår, med officielle taler af mig, minister og borgmester m.v. Fik underholdt vores udenlandske gæster med reception og middag. Fik overstået sidste JM undersøgelse igår. Så var på benene fra kl 7 til kl. 1.30

    Har sovet indtil kl 11 og nyder at jeg nu officielt kan sige, JEG ER PÅ BARSEL! :yay

    Det har jeg godt nok glædet mig vildt til.

    Go' dag derude :kram2

    Woohoo! Endelig! Nyd det:)


  7. Mit var også 35 sidst :) Jeg føler mig stor, men i forhold til andre maver er den ikke kæmpe  ^_^  Men hvis man kigger på kurven på side 2 i vandrejournalen så er jeg ude af det "grå normal område"  :blink Men ved ikke om man kan regne med den graf :chin:

    Min jm sagde at man ikk kan regne med den graf, da den er fra 1977 og man ved at det er steget siden. Mit sf-ml har hele tiden ligget over, men det er fint indenfor gennemsnittet, siger hun. Se billede!

    Håber snart din kløen forsvinder:)

    post-11553-0-39300900-1446210493_thumb.j


  8. God liste :) Manden spørger nærmest dagligt nu om jeg har pakket en taske, jeg svarer nej, og han siger "Så se at få det gjort!" (er 37+4) :P

    Præcis hvad vil I tage med af tøj til jer selv til barselsgangen?

    Mon ik man når det....også selv om man (læs: manden) først gør det når veerne er i gang! Jeg har indtil videre primært pakket snacks -man ska have prioriteringerne i orden, ik;)

    Jeg skal have noget løst tøj med der kan knappes op, så det er let med hud til hud. Men aner ikke hvad. Måske mine yogabukser og en oversize skjorte... Har også tænkt på hvad jeg skal have på til selve fødslen. Ved godt "de" siger at man mister al blufærdighed, når først man er i fødsel, men jeg har nu ret svært ved at forestille mig det i mit tilfælde, så satser også på noget løst, der kan dække mig en smule til:)


  9. Så har jeg været til sidste scanning i morges. Han er målt til at veje 3090 gr. Ligger med hovedet godt nede i bækkenet. Ligger og øver sin vejrtrækning og har det rigtig godt. Jeg bliver ringet op i morgen omkring plan for igangsættelse. Så det bliver spændende. Mit blodtryk er stadig sky højt. Men vidste godt at det er umuligt at tage på hospitalet :)

    Så må vi se, hvornår de mener at det er på tide at han skal ud. Kan mærke at jeg er ved at være spændt og lidt nervøs :)

    Har næste JM tid på torsdag og må hellere spørge lidt ind til hvilke ting vi selv skal have med i tasken.

    Men vildt at der kun er max 17 dage tilbage nu :D

     

    Edit: Så er jeg blevet ringet op fra hospitalet. Hvis ikke Bassen selv kommer inden, skal jeg sættes igang med modning den 9 nov. Så 14 dage!  :blink

    Uhh, det nærmer sig!! Lyder til at han har det godt derinde:)


  10. Hvad tager I med? Min liste ser sådan ud indtil videre:

    Vandrejournal

    Tøj til baby (to-tre sæt i 56, køredragt, hue)

    Babydyne

    Tøj til mor (til under og efter fødslen, badekåbe)

    Tøj til far (skjorte, t-shirt)

    Toiletartikler til mor og far (tandbørster, tandpasta, læbepomade, brystcreme)

    Musik/playliste

    Snacks, sodavand, druesukker

    Mønter til automaten

    Svesker (lækkert fif fra veninde, som siger at 'det' godt må hjælpes lidt på vej efter fødslen;)

    Tlf.nr til fødegangen

    Autostol

    Varme strømper/hjemmesko

    Toiletpapir

    Ammeindlæg

    Ørepropper

    Liste med mine ønsker til fødslen

    Mobil, ipad, kamera + opladere

    Håndklæde/sort sæk til taxaen (endnu et fif fra veninden som oplevede at taxachaufføren afviste dem, indtil de fik hentet et håndklæde!)

    Puuu, det bliver en tung taske;)


  11. Åhh, lidt for spændende, lillemi! Har du prøvet at lave nogle af de øvelser med bækkenet, som de anbefaler? Ku jo være du var heldig:)

    Her er terminsoversigten:

    Ultimo Oktober :stork FruLB (28/10) og HippieSoul og mhj (31/10)

    Søndag 1.

    Mandag 2. :stork JLS

    Tirsdag 3. :stork Pdkj og Steenholdt (pige)

    Onsdag 4. :stork Capall (dreng)

    Torsdag 5. :stork Stine74 (dreng) og Britsen914 (overraskelse) og Dons (pige)

    Fredag 6.

    Lørdag 7.

    Søndag 8. :stork Girl Next Door (pige)

    Mandag 9. :stork Grønært og Gittepit (dreng) og Naani

    Tirsdag 10.

    Onsdag 11. :stork Akrotøsen (pige)

    Torsdag 12.

    Fredag 13. :stork Pixiemouse (dreng)

    Lørdag 14.

    Søndag 15.

    Mandag 16.

    Tirsdag 17. :stork LilleMi (pige)

    Onsdag 18. :stork MamaB (dreng)

    Torsdag 19.

    Fredag 20.

    Lørdag 21.

    Søndag 22.

    Mandag 23 .

    Tirsdag 24. :stork dorskja

    Onsdag 25. :stork Miamaya (pige)

    Torsdag 26.

    Fredag 27.

    Lørdag 28.

    Søndag 29.

    Mandag 30. :stork baksen (2/12)


  12. Altså Rema pakken er helt reel med en hel pakke bleer, skumklude, sæbe, og vådservietter. Det samme for Lidl i hvert fald i 2013... Libero klubben er en pakke bleer med ½ str. 1 og ½ str. 2. Den nye Føtex ser ud til at være god også. Men matas og babysam er rimeligt fesne og mest reklamer, gamle blade og vareprøver. Ingen reelle produkter.

    Præcis mit indtryk! Rema og Lidl er fine. De andre for fesne til at det er besværet værd (babysam giver i øvrigt dit tlf videre!)


  13. Jeg har termin 18/11 og regner med at gå over tid og få et stort barn. Jeg aner ikke om der er arvelighed i den slags, men det er baseret på at min mor gik ret meget over tid med både mig og mine to brødre....og at vi alle tre var nogle ordentlig basser;) Jeh har dog læst at sandsynligheden for at gå over tid er mindre, når man har været meget aktiv i graviditeten....og jeg synes ikke rigtig jeg har siddet stille, så nu må vi se om det opvejer hinanden:)

    Et gæt: 25.november!


  14. Åh, det er jo 100 år siden jeg har besøgt vores terminsgruppe, da jeg har haft travlt med flytning, istandsættelse osv. Så dejligt at læse alle jeres tanker siden mit sidste "check in"! Og sindsyg vildt hvor tæt på termin vi er nu!! Jeg blev også helt chokeret over at vores gruppe nu er næstøverst! Jeg har en måned til termin i dag:) Tror babyboy vender rigtigt men er meget spændt på jm's vurdering på fredag! Også i forhold til vægt. Tror han bliver en stor én (har næsten heller intet tøj i str.50:), men nu må vi se:)


  15. "Barn i vente" skal man starte på når man er ca. i uge 28-30, men der var en på mit hold som var i uge 34 eller 35... Det tager jo lige 8 uger at komme igennem og man skal jo helst nå det hele ;) Men APA lyder også godt!

    Ja, okay, det er jo nu (29 uger i dag:)! Kunne ikke få fat på Rigshospitalet i dag, men jeg når det nok så.

    APA som jeg var til for første gang i dag, var rigtig fint! Tror det er god forberedelse! Flere af de andre sagde at de var ret uforberedte på fødslen og sådan har jeg det virkelig også. Har ikke læst noget som helst endnu, da der er fokus på flytning og arb mm, så det passer mig super med en grundig forberedelse med øvelser og det hele...


  16. Jeg hentede også babyboxen da jeg skulle hente barnevogn og den er rimelig fesen ;) Synes det er lidt komisk at der ligger et "Vores Børn" i (det er super), men fra februar måned  :rolleyes Og nogle af rabatkuponerne gælder kun året ud, hvilket ikke er længe når man venter barn til november. Nu skal jeg ind og have afmeldt min mail fra listen og håbe jeg undgår spam!

    Ærgerligt...men om ikke andet får det lokket os ud i butikkerne;) Har også hørt at poserne til blespanden er pænt pebrede!