Mynewlife

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    19
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Mynewlife

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Dejligt at det endelig lykkedes jer så. Det er lang tid at vente og ens tålmodighed er ved at komme på udebane.... :-)
  2. Du har måske testet positivt? Eller hvor langt er du???? :-)
  3. Nå.. Skal vi ikke lave en en lille hyggetråd.. Der er omkring en uge til jeg ville være omkring 4+0.. Og skal virkelig have noget at give mig til indtil da.. Hvor gamle var i ved jeres første? Hvor lang tid tog det jer at blive gravide? Nogle der er ligeså langt som mig (2+5) der har nogen symptomer? Eller jer der dengang var 2+5 der havde symptomer? Og selvfølgelig, hvornår skal i teste? Jeg skal teste den 27 :D
  4. Fik min mens 2 dage efter.. Det sku aldrig sket før. Men havde ingen smerter og synes stadig jeg ser streger :-D Haha.. Nå men nu er det snart ÆL tid igen, så må håbe på en marts baby :) Altså man siger vidst at lægen vil gøre det efter en uge over tid, så jeg ville ikke tøve :) Uanset hvad skal du jo ligesom lidt tjekkes.. :-)
  5. Ringe til lægen og be' om en blodprøve.. :-) Det ville jeg have gjort.. :) Håber den er der..
  6. Okay :-)
  7. Ja som overskriften lyder: Hvornår gik i fra negativ til positiv test? Nok mest til jer der gik over tid :) Er selv enten 4+0 eller 4+2 og har INGEN tegn på mens, men har heller ingen positive test.. endnu....
  8. Er du gravid??/ har du fået positiv test?? Jeg har INGEN tegn på mens, men heller ingen positiv test.. Er enten 4+0 eller 4+2 :-)
  9. Oh ha.. Min cyklus svinger mellem 28 og 26 dage. Min mens er meget præcis på dagen... Men men men men.. Er nu enten 4+0 eller 4+2, og har INGEN tegn på mens, men mine test er negative..... Hvornår gik jeres test fra negative til positive??
  10. Nå jeg har så på oversiden :-) Jeg er ca. på dag 19 :-)
  11. Ej hvor sjovt! Jeg har det også mega mærkeligt i mit ene bryst, sådan ved siden af kvalergangen på det ene bryst, som du siger nærmest indeni.. Lidt øm måske.. Er det også der det er ved dig? Hvor langt er du i din cyklus lige nu?
  12. Kender i den der med " føler den er der denne månede.." jeg har kun haft den en gang før, hvor jeg testede tidligt, hvor der kom 2. streg efter noget tid.. Og det gjorde der flere gange.. Denne gang har jeg haft de niv og jag i den ene side. Spurgte om der var nogen der havde prøvet nogle "implations-smerter" Det passede med tidspunktet nemlig, og det var en meget mærkelig følelse... Fik denne flotte ÆL test den 18.. Nå, pointen var bare, at jeg HÅBER at den er der, og tror på det.. Vi er igang med 5. cyklus :-) Hvis der er nogle der vil skrive, er i velkommen til det!
  13. Mange tak alle sammen :) Håber også at jeg bliver glad for at være her :-)
  14. Okay tak for hjælpen! Mange tak :-)!