Loandrea

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    57
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Loandrea

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    02-12-2015
  1. Søde Justme jeg har lige siddet og læst det, jeg fik dælme helt tårer i øjnene. Jeg har ikke prøvet at være i den situation du er i, men jeg kan forestille mig hvor svært det er. Jeg sender dig en masser krammer og tanker på din vej, og håber det bedste for jer.
  2. Ej hvor dejligt, det er skønt at kunne mærke baby :-)
  3. Ej det er jeg ked af at høre at du ikke har det godt psykisk, men hvordan kommer jeg ind og læser det, har du evt et link?
  4. Hej piger, Jeg har dælme ikke været særlig aktiv herinde pga travlt på jobbet. Men nu har jeg endelig tid igen til babyklar :-) Jeg ville bare høre hvordan det går med Jer andres graviditeter? Jeg synes på den ene side at det er rart jeg er ovre kvalmen og alle mine underlige spisevaner og madlyster, men på den anden side savner jeg det lidt, da jeg går rundt nu og ikke mærker meget til jeg er gravid, udover at maven vokser og jeg er lidt øm i lænden. Er der andre som har det på samme måde? :-) Jeg er dog heldigvis begyndt at mærke hende sparke lidt, men de dage jeg ikke rigtig mærker hende, hold op der flyver mange ting i hovedet på en! :-(
  5. Hej piger, Jeg har dælme ikke været særlig aktiv herinde pga travlt på jobbet. Men nu har jeg endelig tid igen til babyklar :-) Jeg ville bare høre hvordan det går med Jer andres graviditeter? Jeg synes på den ene side at det er rart jeg er ovre kvalmen og alle mine underlige spisevaner og madlyster, men på den anden side savner jeg det lidt, da jeg går rundt nu og ikke mærker meget til jeg er gravid, udover at maven vokser og jeg er lidt øm i lænden. Er der andre som har det på samme måde? :-) Jeg er dog heldigvis begyndt at mærke hende sparke lidt, men de dage jeg ikke rigtig mærker hende, hold op der flyver mange ting i hovedet på en! :-(
  6. Undskyld hvis jeg sender den samme besked to gange, jeg ved ikke lige hvorfor min telefon gør sådan :/
  7. Jeg har endelig modtaget indkaldelsen i dag, så det var dejligt. Men jeg skal først til jordmoder når jeg er 17+2, så det er ret sent i forhold til jer andre. Men det kan nok desværre ikke ændres. Man bliver bare så utålmodig med alle de ting man skal fordi man glæder sig sådan :-D..
  8. Tusind tak for svar, så er det da godt nok mærkeligt jeg ikke har hørt noget :/ jeg ville ringe til dem i dag, men så så jeg at man kun kunne ringe om tirsdagen mellem 12.30 og 13.00, så jeg kan først ringe om en uge :-) fik du indkalelsen med brev?
  9. Tusind tak for svar, så er det da godt nok mærkeligt jeg ikke har hørt noget :/ jeg ville ringe til dem i dag, men så så jeg at man kun kunne ringe om tirsdagen mellem 12.30 og 13.00, så jeg kan først ringe om en uge :-) fik du indkalelsen med brev?
  10. Hej piger, er der nogle af jer der har fået indkalelse til jordmoder? Jeg er i dag 13+6 og jeg har Inter hørt endnu, jeg var til Nakkefoldsscanning for 1 1/2 uge siden. :-)
  11. Hej piger, er der nogle af jer der har fået indkalelse til jordmoder? Jeg er i dag 13+6 og jeg har Inter hørt endnu, jeg var til Nakkefoldsscanning for 1 1/2 uge siden. :-)
  12. Super, tusind tak :-)
  13. Tusind tak :-)
  14. Hej piger, jeg har været på listen over november termin, men da jeg har været til nakkefoldsscanning i dag, blev min termin rykket til den 2. December, så jeg ville høre om jeg kunne komme på her på december listen? :D
  15. Jeg må desværre af listen, da min termin er blevet rykket til start december efter nakkefoldsscanning i dag. :-)