Carinnnna

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    14
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Carinnnna

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    21-03-2016
  • Lokation
    Roskilde
  1. Jeg har altid sagt: Jeg vil ikke vide kønnet den dag jeg bliver gravid. Nu hvor jeg er gravid, tror jeg simpelthen jeg er for nysgerrig når vi når dertil, hvor vi kan få det at vide - og så er jeg blevet lidt overrasket over det kønsneutrale tøj - synes måske det er en anelse for kedeligt :rolleyes
  2. Altsååå - Min første tanke var at det hed hende fra x-factor, men ved du hvad, det har folk snart glemt! Og jeg ville helt sikkert ikke tænke mere over det. :-) Det er et SÅ fint navn :) Hvis vores baby bliver en pige, skal hun faktisk også hedde Esther!
  3. Skal starte på det nu - i 5. cyklus :) Er også spændt på, hvor hurtigt/langsomt det kommer til at gå.. Kæresten og jeg er blevet enige om, at vi må gå til lægen hvis den ikke er der efter 6. cyklus - bare liige for at få tjekket at alt er som det skal være, da vi selv synes vi har været aktive på lagnerne, uden gevinst :rolleyes
  4. tak for opmuntringen Solveg80 og Little Miss :)
  5. Vågnede tidligt i morges fordi jeg vidste testen lå og ventede :P Den var desværre negativ, som jeg først havde forudset. :(
  6. Det er meget forskelligt, kommer an på humør og hvad vi skal de dage jeg har ÆL. Vi satser på hver dag, men mere realistisk er nok hver anden. :)
  7. Det kan du tro, Solvej ;) Tester i morgen tidlig (fik først købt test idag...)
  8. Kan høre på det hele, at det rent faktisk godt kan lade sig gøre. Jeg må vist teste! Humørsvingningerne, trætheden og kvalmen er der - så må vi se, om graviditeten også er :p Tusinde tak for jeres svar.
  9. Det har jeg ikke overvejet, det sidste - at man får den fordi den ikke kan holdes tilbage.. Man hører jo om kvinder som pludselig opdager at de er gravide, og at de er meget langt henne, fordi de har fået deres menstruation, som de plejer. haha - jeg PRØVER at lade være, men det er faktisk første cyklus (ud af 4) jeg har kunnet lade være. Og så fucker min mens! Så jeg må nok bare se at få testet ;) for kvalmen er da ulidelig (har for et par år siden døjet meget med mavesyre, så det kan også sagtens være det).
  10. Altsåå jeg HÅBER jo - det ville være fantastisk. Kan da godt være, at jeg bare skal få taget den test så.. (Prøver virkelig at lade være med at være et testmonster, derfor har jeg ingen liggende) Jeg ville bare liiiige høre alligevel :D Jeg har bare hørt at man bløder ca. en uge efter ægløsning, da det ca. er der, ægget sætter sig fast, og det kan jeg ikke helt få til at passe op i mit hovede, da jeg havde ÆL smerter for ca. 16 dage siden :)
  11. Nej, ikke endnu - jeg er selv rimelig sikker på, at jeg ikke er gravid - men pga. kvalmen så ville jeg lige høre andres erfaringer med den pletblødning, hvor meget / hvor lidt de blødte... For hvis der nu var nogen, der har blødt som jeg (lidt over 3 dage) så ville jeg styrte ned i den lokale netto og købe.
  12. Jeg er ny herinde - hej med jer ! Jeg skriver fordi min kæreste og jeg har prøvet at blive gravide i ny 4 cyklusser. Jeg havde p-pille stop for 9 måneder siden. Vi prøver ikke "ihærdigt" (jo, fra dag 7 efter første mens-dag og frem, har vi sex næsten hver anden dag, ellers hver tredje) men vi går ikke så højt op i ÆL test og temp.-måling osv. osv, jeg ved, at jeg vil blive skør i hovedet over det. Når jeg kan mærke min ægløsning, hopper vi selvfølgelig i seng :kiss Min cyklus er ret lang - ml. 36 og 41 dage. Denne gang var jeg ret sikker på, at jeg var gravid, da jeg har været ret plaget af kvalme i tide og utide. Jeg er helt med på, at man desværre kan bilde sig en masse ting ind selv - det gjorde jeg første måned vi prøvede - alle håber vel på den sidder der i første hug ;) Men! jeg fik min mens i forgårs på dag 38, og nu skal man ikke læse med, hvis man er sart: Det startede med at jeg for 3 dage siden kunne se lidt blod på papiret. Da jeg så vågner dagen efter, har jeg ikke blødt særlig meget i løbet af natten, men jeg tog alligevel et bind på. Og jeg konstaterede at jeg havde fået menstruation. Men nu er min "mens" slut. Jeg tror, at jeg har blødt så lidt, at jeg har kunnet nøjes med 1 bind over alle 3 (eller 2) dage (hvis man skulle se bort fra hygiejnen :P ) og det er ikke normalt for mig... Og kvalmen fortsætter. Jeg vil rigtig gerne høre, hvor meget man bløder, når man oplever pletblødningen? Jeg er lidt i tvivl om jeg vil kalde det pletblødning, især fordi det er over 3 dage - og så er det jo på dag 38... Så jeg er næsten ikke i tvivl, men derfor er det meget rart at høre om det fra jer der har prøvet det :)