SanneKristina

Medlemmer
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

About SanneKristina

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Tak! Heldigvis virker det fra lægen super godt. Har det allerede noget bedre i dag ☺
 2. Jeg har valgt at bruge otrivin til natten. Jeg har så også reddet mig en gang smertefuld blærebetændelse, så det blev alligevel ikke til meget søvn i nat. Håber på bedre held i nat. Mange tak for jeres svar.
 3. I går var jeg til lægen med feber, snot og ondt i øret. Svaret var mellemørebetændelse! Som om det ikke er nok, måtte jeg til Læge igen i dag da jeg har rigtig ondt i lænden. En smerte der stråler om foran i højre side. Var bange for en evt graviditet udenfor livmoderen. Heldigvis er det bare blærebetændelse! Øv hvor er det altså ubehageligt og smertefuld! Er kun 4+4, håber ikke det er noget jeg skal døje med!
 4. Tak for svar alle sammen! Var ude lægen i dag da feber og ekstrem ørepine kom løbet af natten. Har redet mig en god gang mellemørebetændelse! Lægen sagde at så længe jeg ikke er længere henne så kunne jeg godt bruge otrivin, men kun hvis det var helt galt.
 5. Det må undersøges ☺ Brokke og klynke niveauet nærmer sig snart mandeinfluenza niveauet
 6. Jeg er i dag 4+2. Min næse er stoppet og så render den! Saltvandsspray virker overhovedet ikke! Så valget står mellem papir i næsen eller et pift otrivin. Hvad ville du vælge?
 7. Måske er det bare helt uskyldige server fra den mens du ikke har fået. Mener at have læst et sted at man godt kan have lidt brunt udflåd der hvor man skulle have haft sin mens. Jeg krydser stadig for dig ☺
 8. Den streg der ser da fin ud i forhold til at du kun er 4+0. Glæd dig over at du er gravid ☺ Meget kan gå galt de næste ca 36 uger, men sandsynligheden for at det ender med en dejlig baby er også stor. Jeg selv havde en SA i starten af december da jeg var 8+6. I dag er jeg 4+1 og jeg har besluttet mig for at tro på at alt nok skal gå. Mine bekymringer kan alligevel ikke ændre på hvad der kommer til at ske. Jeg kunne vælge ikke at tro rigtig på det, men det ændre ikke på at håbet er lige så stor som hvis jeg vælger at glæde mig over det! Min pointe er vel at man lige så godt kan glæde sig over at man er gravid for det kommer til at gøre ondt uanset hvad hvis noget går galt når først man har set to streger. Så tro på det og glæd dig over det. Jeg synes det er en fin streg ☺
 9. Hvordan går det i dag? Krydser og håber for dig!
 10. Jeg kan også se stregen
 11. Mange tak allesammen
 12. I eftermiddags ved 15.30 tiden ☺
 13. Denne er fra 5 min efter Maks tid, men den havde set sådan ud i mindst 2-3 min ☺
 14. Så virker det vidst. Stregen en tydeligere i virkeligheden. Testen er en clinic og Maks aflæsningstid er 10 min.