Mette9

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    21
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Mette9

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    04-09-2015
  1. Jeg mærker også ca hver eller hver 2. dag bevægelser fra baby derinde og har faktisk gjort det siden uge 14/15- hvilket kom meget bag på mig da jeg synes det var tidligt! Men man er slet ikke i tvivl! Her er det ikke så meget spark, men mere fornemmelse af at den flytter rundt på sig, som føles helt skørt og hyggeligt samtidig! Men mærker det kun når jeg slapper af- mest om eftermiddag eller i sengen om aftenen eller når jeg vågner om morgenen :)
  2. Samme her! Det var fantastisk, den lille blyp lå bare og hyggede sig. Og fik terminsdato d. 1/9. Er så lettet, var virkelig nervøs inden!! :-)
  3. Dejligt! Glæder mig bare så meget til at få det (forhåbentlig) veloverstået - så ka man endelig fortælle det til folk og måske nyde det lidt fremfor at bekymre sig så meget og være så usikker hele tiden... :-)
  4. Nakkefold på mandag 11.30. Er skidenervøs!!!
  5. Sådan har jeg også haft det såå længe!!! Det føles lidt dumt! Men nu har min kvalme lagt sig ret meget efterhånden og har den vilde appetit ;-)
  6. Kage kage kage kage - i alle afskygninger
  7. Tak for råd, må jeg prøve!! Ja kæber og hals er begyndt at slå helt vildt ud igen :(
  8. Tyrkisk peber er en del af dagligdagskosten hos mig pt, prøver at skære ned
  9. Er jeg også helt med på! :) Det er blot fordi jeg har haft alvorlig akne på hele ryggen og brystet førhen, og er af den grund måske mere bekymret for den urene hud end andre og hvad det skal ende med - er med på at det er et normalt graviditetssymptom, men der er trods alt forskel på at skulle leve med uren hud og akne
  10. Er der andre end mig der er begyndt at få dårlig hud, bumser osv? Har lidt af det førhen og været på en streng pillekur som fjernede alt - så streng at man af gode grunde ikke kan tage den under graviditet! Men er træt af teenage-hud og har fået flere store bumser på hals og ryg, nogle der ved eller har erfaringer med hvad man kan og må gøre ved det under graviditet? :)
  11. Jeg er stadig helt hooked på saltlakrids. Tyrkisk peber ryger altså ned pt - ved godt der er blandede meninger om den lakrids, men det er sgu svært at nægte sin krop noget den bare craver så meget!
  12. Det behøver ikke betyde noget - jeg havde ingen ide om at jeg var gravid udover at jeg gik over tid.. Symptomer kom først fra uge 5-6 stykker :)
  13. Tak hvor er i søde allesammen
  14. Mine symptomer har faktisk været aftagende hvilket jeg synes er lidt (for) hurtigt.. Kvalmen er langsomt gået væk, men har stadig trang til bestemte ting og det modsatte med andre ting (hvilket måske er er symptom).. Men kan ikke lade være at blive lidt nervøs når jeg ikke er længere end 8. uge og alle de kloge skriver at kvalmen først aftager efter 1.trimester. Håber bare alt er som det skal være - er træt af at google mig til skrækhistorier.. Glæder mig til nf 23. februar - selvom det føles som om der er et år til lige nu :)
  15. Dejligt at høre man ikke er alene! Føler mig sgu lidt skør nogle gange når man bare kører det ene ind efter det andet og samtidig beklager sig over slem kvalme... :) Men forhåbentlig og efter sigende varer kvalmen ikke ved... Det krydser jeg fingre for, er en lille smule træt af at ligge i sengen ;)