Mit-store-ønske

Medlemmer
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

About Mit-store-ønske

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  13-01-2016

Recent Profile Visitors

1,040 profile views
 1. Inspireret fra de andre terminsgrupper, prøver jeg nu at oprette en mavebilledetråd... Hvordan ser jeres babyhuler ud og hvor langt er i henne...? ... Og er der mon en der kan fortælle mig hvordan man oploader et billede... Thi hi :-D
 2. Ih hvor skønt. Stort tillykke!!
 3. Jeg har også været til NF og til første jordemoderbesøg (og giver ret i at det mest var en sludder for en sladder). Vil gerne til kønsscanning inden min ferie slutter på tirsdag, men min kæreste har lavet ALT for mange planer, så det er svært at finde tid hvor vi begge kan i deres åbningstid.. Nå, men synes virkelig at maven er begyndt at strutte den sidste uge.. Hvad med jeres?
 4. Jeg håber at det fremgår tydeligt af mit første indlæg , at jeg egl slet ik er uenig med jer! Der blev spurgt i trådens indledning hvilke overvejelser vi havde gjort os ift at offentliggøre graviditeten over facebook ... Og det var det jeg forsøgte at beskrive, velvidende at de tanker selvfølgelig skyldes det forløb jeg har været igennem. Jeg har slet ikke noget imod at det kommer på facebook - som jeg skriver, så overvejer jeg også selv at offentliggøre det på et tidspunkt. Selvfølgelig kan eller skal man ikke bygge sim facebookprofil op ift alle mulige scenarier af hensyn til problemstillinger. Personligt tænker jeg dog at det er federe at fortælle nyheden face to face til de venner, veninder og den familie der står en nær, fremfor at dele nyheden på en gang med hele facebookvennekredsen lige efter NF. Jeg har som sagt fået nyheden at vide fra noget familie + en nær veninde via facebook fremfor face to face. Jeg tror at dette skyldtes, at de kendte min/ vores situation og at de derfor havde svært ved at sige det til os direkte (som de gjorde til andre ligeså nær). Det gør bare lidt ondt. Og nej, det er jo ikke af en dårlig mening, men det bliver lidt misforstået hensyn.
 5. På myfirstdeal.dk kom jeg i dag til at købe et værdibevis til ' den lille københavner' som via siden tilbyder kønsscanning til halv pris (199kr). Ved dog ikke hvornår vi tager den i brug. Udløbsdatoen på værdibeviset er September...
 6. Jeg går også og overvejer om jeg efter NF skal dele det på facebook. Men er faktisk meget i tvivl. På denne side har jeg lyst til at råbe det ud til hele verden, på den anden side spekulere jeg over hvor nødvendigt det er - for jeg ved hvor ondt det også kan gøre, hvis der sidder barnløse venner bag skærmen - for jeg har selv været der. Jeg ved godt at hele verden burde være glade på mine vegne - men må samtidig indrømme at jeg under mit behandlingsforløb oplevede en jalousi som jeg aldrig har oplevet før - og som jeg langt fra forventer at andre forstår eller bør tage hensyn til. Men jeg blev ked af at blive fortalt om min venindes eller et familiemedlems graviditet over facebook istedet direkte face to face.. (Men jeg tror bare det var nemmere for dem) og alle de venner man har på facebook pga en fortid men ikke nutid, de behøver jo sådan set ikke vide det... Derfor er jeg meget splittet. Giver det mening? - Det blev lidt rodet.. Men jeg forstår fuldt ud du har lyst til at offentliggøre nyheden med alle. Og gør det da, når du har mod på det. Personligt har jeg betænkeligheder, velvidende at jeg har venner på facebook hvis hverdag jeg ikke kender og der dermed KAN sidde folk derude der ikke kan glædes som du ønsker det - hvilket absolut ikke er af en ond mening, men blot fordi projekt baby føles som et kæmpe projekt der tager alt energi - men som kan lykkes ved at knipse for alle andre...
 7. Yay Fru-Nielsen, det bliver spændende!!!
 8. Jeg er lidt i tvivl om jeg skal fortælle om min graviditet til mine kolleger allerede nu her... De der kender nyheden er min nærmeste familie, en enkelt ven og i fredags fortalte jeg det til min chef (som jo har kendskab til at vi har været i fertilitetsbehandling). Men jeg er i tvivl om jeg skal fortælle det til mine kolleger i ugen der kommer.. Jeg er lærer og jeg ønsker ikke at mine elever skal vide noget før næste skoleår, da nakkefold først er 7/7 (altså i sommerferien). Men mine kolleger skal næsten vide det inden.. for det kan jo nok ses når jeg er tilbage fra ferie. Jeg er i tvivl om jeg bare skal fortælle det i ugen der kommer (og dermed være lidt nervøs for om det ryger ud til eleverne) eller om jeg skal vente til sidste arbejdsdag om to uger, hvor eleverne er gået på ferie... eller om jeg egl. bør vente til efter NF.... Hvad tænker I?
 9. MIT RIGTIGE NAVN: Malene BOR: Kbh TERMIN: 13. januar 2016 HVORDAN BLEV DU GRAVID: Lige pludselig og meget uventet (det skete pludselig naturligt imens vi ventede på at privatklinikken lavede ny udredning og vi kunne komme i gang der). Det har taget os 3½ år at blive gravide, hvoraf de 2½ år har været med utallige forsøg hos offentlig klinik. FØDESTED: Hvidovre SCANNINGER: 1. scanning 28/5 (7+1) / 2. scanning 11/6 (9+1) / NF 7/7 JM KONSULTATIONER: VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: MULIGE NAVNE: Vi har igennem hele forløbet omtalt kommende baby Aksel. STØRRE SØSKENDE: 2 årig Cocker spaniel :D TAGET PÅ I VÆGT: 2 kg tror jeg GENER: Træt og ømme dutter SÅDAN VIL JEG FØDE: Normalt HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min kæreste ANDET:
 10. Ja, privatklinikken vi var tilknyttet tilbød en ekstra tryghedsscanning. Virkelig sødt, for det har været en meget dårlig forretning for dem, da de ikke har fået en krone før jeg blev naturlig gravid hehe ;-)
 11. Har i dag været til scanning og terminen hedder nu 13/1 :-)
 12. Mit-store-ønsker: 14. januar 2016 :loveshower
 13. Jeg var så gravid... :blink :yay :loveshower :loveshower
 14. På lægens anbefaling tager jeg gravitamin som jo indeholder bla d- vitamin OG en d-vitamin pille Og C-vitaminpille udover det + fisketabletter
 15. Ok - tak for svar! Det er i dag en uge siden jeg tog den sidste pille og startede på Gonal F i torsdags som var planen fra klinikken. Ringede til dem i dag for at høre om jeg stadig skal følge den oprindelige plan. Det skal jeg ikke. Jeg skal stoppe med Gonal F og afvente mens og ringe derefter. Lorte krop. Det betyder yderligere forsinkelse i vores behandling! Vi bør snart få en tålmodighedspris... Nu har vi været i gang med ny udredning siden februar!!