Linnea888

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Linnea888

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 07/16/1988

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tusind tak :) gjorde mig en hel del roligere :P Og nej tværdigmod mener min kæreste at vandet er iskoldt når jeg har indstillet det eller vi har været i bad sammen og jeg klager over det er for varmt :D Så mange tak, så behøver jeg ikke længere være bange for at tage varme bade ;)
  2. okay, men hvad med det varme vand og det? kan det skylle sæden ud eller sådan noget eller være skadende for det? ved jo ikke hvor langt det er nået på en 5-6 timer hvis det er?
  3. Hej folkens Jeg har spekuleret meget over en ting mens min forlovede og jeg har prøvet og blive gravide (har prøvet siden maj sidste år/2014). Hvis vi nu siger vi har haft sex og han er kommet oppe i mig og jeg er blevet liggende lidt som altid og så videre... Senere på dagen er jeg så ja hvad skal man sige stadig "lysten" men ved han ikke gider og det... Er det så farligt for sæden og selve prosessen med og blive gravid hvis man enten, samme dag, onanere med dildo bare mod klit eller fx bruge bruseren mens man er i bad? (bruger strålen til og ramme klit med) men er bange for om det varme vand kan ødelægge noget eller sådan? Håber nogen ved noget for har ledt overalt og kan intet finde om emnet..
  4. Hej elle Faldt lige over de dit inlæg og var ved og tabe underkæben!! Jeg har selv bøvlet med præcis det du snakker om der igennem 3 forskellige forhold! Når jeg snakker med andre fyre forstår de det ikke men er som om at de alle sammen bare ender sådan med tiden. Jeg dresser nemlig også selv op og tilbyder alt muligt og siger aldrig nej (meget nemt jeg overvejer det slet ikke for er for tørlagt til den tid)... Jeg syns bestemt ikke du er et dårligt menneske! Det er da helt fair at du er frustreret! Selv har jeg prøvet og lægge mærke til og spørge ind til det og alt muligt for at finde grunden og well.. har stadig ikke fundet ud af det. Så prøver endnu en gang en ny metode og er kølighed og ligegyldighed overfor min forlovede når der er gået mere end 3 dage og jeg har dresset mig op og blevet afvist 2-3 gange. for så kan han rende mig... gider nemlig heller ikke som du siger og føle mig som mere idiot.. Syns næsten du måske skulle prøve og nævne det for ham... og hvis han bliver ved med at undvige så bare brug den klassiske " Jamen fedt, kan du så i det mindste ikke bare sige hvis du ikke gider mig!" Eller den jeg brugte for at hyle dem ud af den og gøre dem desperate :P spørge om der er noget galt med den eller om de er blevet impotente eller sådan noget :P Håber du finder en løsning der er bedre end min ;) Held og lykke
  5. Nå blev til mens idag :( Men kæresten siger der stadig kan være noget? Nej har ikke testet... Tør nærmest ikke af frygt for negativ igen... Og tak for svaret med hensyn til sex :)
  6. Hejsa Min kæreste og jeg prøver og blive gravide og har prøvet siden maj 2014. Jeg ved man bare skal slappe af og vente og se men kan jeg ikke. Og nu skulle jeg så have mens igår. Pletbløder nu. Har normalt smerter så jeg lægger mig og helst i foster stilling. Siden d. 20. dec har jeg haft murren og små kramper og niven i begge sider af underlivet og hovedpiner og pludselige kvalme anfald. Tænkte så da intet dukkede op at det passede. Kæresten legede med mig her til aften og pludselig pletbløder jeg! Er jeg ikke gravid alligevel? har det hele været indbildning? Var det fordi jeg kom men der alligevel kan være noget? mere intet kom op overhovedet for turde han ikke hvis nu det var, så han fik mig bare til og komme.. Har været skruk i ret lang tid nu og er ved og blive sindsyg og kan ikke bare fjerne fokus og tænke på noget andet... Og har meget svært ved "bare at vente og se"... plz hjælp håber i har lyst til og svare med lidt råd :'(