Miranda

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    68
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Miranda


  1. Kan jeg være med. Har testdag d. 1. oktober. Smed P-pillerne for et år siden og håber virkelig den er der denne gang.

    Havde forventet mens i weekenden, men den er ikke rigtig dukket op endnu og håber den bliver væk.

    Har snydetestet i dag, desværre negativ, men det er jo stadig tidligt. Regner ikke med at teste igen før testdag.


  2. Jeg vil ikke bekymre dig men man siger at lutealfasen ikke må være under 9 dage. Min virkede til at være 8 dage men det viste sig så at jeg slet ikke lavede æl da jeg har pco...

    Min pointe er at hvis din lurealfase altid er så kort og du har fulgt den over en periode så ville jeg gå til læge og snakke med hende/ham. Er dine cyklusser regelmæssige?

    Ja, jeg synes at mine cyklusser er nogenlunde regelmæssige og har fulgt den siden oktober, hvor jeg smed pillerne. Jeg har tydelige tegn på ægløsning (slim, stik i siden, spændte bryster, ømme brystvorter og tester), så er overbevist om at jeg ikke har pco.

    Men jo min korte lutealfase bekymre mig. Vi har været i gang med projekt baby i 4 måneder, men det er endnu ikke lykkedes os at sexe på dagen eller dagen efter en positiv ægløsningstest (min mand arbejder i den anden ende af landet) og synes vi skal prøve det inden lægebesøg.


  3. Jeg havde en positiv ægløsningstest tirsdag og sexede torsdag aften (manden var ikke hjemme før).

    I dag var der frisk blod, da jeg var på toilettet. Tænker at det kan være en implationsblødning, men synes der var temmelig meget blod i forhold til jeg læser mig til. Vandet i toilettet var helt rødt bagefter (Undskyld detaljer).

    Det kan også være mens, men normalt starter jeg op med brun udflåd 2 dage inden. Derudover synes jeg det er meget meget tidlig, hvis jeg har fået mens så kort tid efter ægløsning. Jeg har normal kort lutealfase (mellem 6-10 dage), men med mens efter 6 dage, giver det lutealfase på kun 5 dage. Kan man bløde så meget ved en implationsblødning? Eller lyder det som mens?


  4. Jeg får det normalt 2 dage inden jeg tester positiv med ægløsningstest. Helt klart og elastisk. Har det aldrig under selve ægløsningen. Det er ikke til at tage fejl af, men mærkelig nok har jeg aldrig lagt mærke til det før vi begyndte projekt baby. Har dog haft en cyklus hvor jeg ikke opdagede noget og i denne cyklus kom det hele 4 dage før. Tror symptomer på ægløsning er meget forskellige.


  5. Hej er der nogen af jer som har haft niv og lidt smerter ved midten og i venstre side? Havde ægløsning få 3 dage siden, så ved ikke om det nået godt eller skidt tegn

    Jeg ha haft rigtig meget niv i siden og også noget i midten efter min sidste ægløsning, men tror ikke det betyder noget. Tænker at det måske er noget jeg altid har (ved det ikke) men lægger meget mærke til det nu fordi jeg er ekstra opmærksom på min krop


  6. Kunne ikke lade vær med at testet i dag men negativ

    kan det have indvirkning at man har været oppe i løbet af natten og tisse ?

    Men nu har jeg også taget ud fra mens start og ikke æl for tro jeg havde æl 2 eller 3 dage efter så stadig mulighed for en positiv test

    Øv med negativ test, men så længe mens ikke er kommet endnu så er der masser af håb især hvis du tester for tidligt


  7. ...hvordan er det nu lige at det er med dem?

    Jeg har lige fået dem idag og det er lang tid siden jeg har brugt dem, så skal lige have opsummeret :-)

    Jeg er med på at stregerne skal være ens for at være positiv, men kan man tolke på om man har haft ÆL? Er det noget med at der slet ikke nogen streg er, når man har haft ÆL eller er det noget jeg husker forkert?

    Tror du husker forkert. Jeg er forsat med at teste efter positiv ægløsnings test og de er gået tilbage til en streg eller en tydelig og den anden utydelig.


  8. Ih, var lige så glad, da jeg havde mega ømme bryster og en rigtig god fornemmelse. Men så igår aftes, er mine bryster så småt ved at blive normale igen. Ih altså.... totalt øv og er allerede nu skuffet. Min erfaring er helt hundrede, at ømheden og hævelsen aftager op til mens, når jeg ikke er gravid. Øv øv øv! Så nu har jeg været i et blåt humør hele dagen og føler mig samtidig lidt fjollet over at blive trist over mindre ømhed i bryster. Fjollet!

    Øv øv, men intet er vel sikkert før mens dukker op


  9. ah, mon dog. Har du prøvet at få mens så tæt på ægløsning før? Jeg tror, det er det er en implationsblødning.

    Ja det har jeg prøvet før.

    Første Cyklus efter jeg smed p- pillerne gik der kun 7 dage. I Cyklus 2 gik der 8-9 dage og i min sidste Cyklus 9-10 dage. Krydser nu fingre for at det er implationsblødning. Går og er helt spændt på i morgen og fredag.