Miranda

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    68
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Miranda

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tror desværre ikke der bliver denne gang. Min test var negativ i morges
  2. Kan jeg være med. Har testdag d. 1. oktober. Smed P-pillerne for et år siden og håber virkelig den er der denne gang. Havde forventet mens i weekenden, men den er ikke rigtig dukket op endnu og håber den bliver væk. Har snydetestet i dag, desværre negativ, men det er jo stadig tidligt. Regner ikke med at teste igen før testdag.
  3. Jeg synes Tobias og Niklas passer rigtig godt sammen. Ellers er jeg vild med Tristan. Af de nævnte ville jeg holde mig fra Mathias og Elias, da jeg synes de mindet for meget om Tobias
  4. Ja, jeg synes at mine cyklusser er nogenlunde regelmæssige og har fulgt den siden oktober, hvor jeg smed pillerne. Jeg har tydelige tegn på ægløsning (slim, stik i siden, spændte bryster, ømme brystvorter og tester), så er overbevist om at jeg ikke har pco. Men jo min korte lutealfase bekymre mig. Vi har været i gang med projekt baby i 4 måneder, men det er endnu ikke lykkedes os at sexe på dagen eller dagen efter en positiv ægløsningstest (min mand arbejder i den anden ende af landet) og synes vi skal prøve det inden lægebesøg.
  5. Jeg havde en positiv ægløsningstest tirsdag og sexede torsdag aften (manden var ikke hjemme før). I dag var der frisk blod, da jeg var på toilettet. Tænker at det kan være en implationsblødning, men synes der var temmelig meget blod i forhold til jeg læser mig til. Vandet i toilettet var helt rødt bagefter (Undskyld detaljer). Det kan også være mens, men normalt starter jeg op med brun udflåd 2 dage inden. Derudover synes jeg det er meget meget tidlig, hvis jeg har fået mens så kort tid efter ægløsning. Jeg har normal kort lutealfase (mellem 6-10 dage), men med mens efter 6 dage, giver det lutealfase på kun 5 dage. Kan man bløde så meget ved en implationsblødning? Eller lyder det som mens?
  6. Jeg får det normalt 2 dage inden jeg tester positiv med ægløsningstest. Helt klart og elastisk. Har det aldrig under selve ægløsningen. Det er ikke til at tage fejl af, men mærkelig nok har jeg aldrig lagt mærke til det før vi begyndte projekt baby. Har dog haft en cyklus hvor jeg ikke opdagede noget og i denne cyklus kom det hele 4 dage før. Tror symptomer på ægløsning er meget forskellige.
  7. Jeg har ikke kunne komme på nettet siden fredag så Undskyld jeg ikke har skrevet herinde. Har desværre fået mens, så ingen baby til os i denne omgang :-( Held og lykke til alle jer andre
  8. Ønsker af hele mit hjerte at det er en implationsblødning
  9. Nok fornuftigt at vente med teste til på lørdag men tvivler på at jeg kunne vente. Overvejer at snydeteste i morgen tidlig eller lørdag hvis ikke mens er kommet inden (men tror den dukker op i morgen)
  10. Tænker du at det er positivt eller negativt? Krydser fingre for dig
  11. Tester du igen idag eller venter du et par dage med at teste igen?
  12. Øv så dukkede der brunt udflåd frem sent i går aftes. Havde ellers gået med en god fornemmelse hele dagen, men nu tror jeg ikke rigtig på det mere. Men der er vel et lille håb om det er implationsblødning (tvivler stærkt, da det ligner det der plejer at komme 2 dage inden mens). Eller at udflådet dukket op uden efterfølgende mens.
  13. Jeg ha haft rigtig meget niv i siden og også noget i midten efter min sidste ægløsning, men tror ikke det betyder noget. Tænker at det måske er noget jeg altid har (ved det ikke) men lægger meget mærke til det nu fordi jeg er ekstra opmærksom på min krop
  14. Øv med negativ test, men så længe mens ikke er kommet endnu så er der masser af håb især hvis du tester for tidligt