Line helms

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Line helms

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hej :) Vil lige høre omm der er nogen der ved hvor mange kilo ( hvis der er en grænse for det ) man må løfte under sin graviditet. Jeg tænker på hvis man kun er et par uger henne? Har læst man ikke skal løfte over 12-15 kilo hvis man er over uge 12?
  2. Ja er meget sikker på den var positiv begge streger var tydelige plus at jeg fredag tror jeg havde det berømte slim :) Den var positiv fra lørdag morgen og igen søndag morgen men negativ mandag morgen :) Men det kan selvfølgelig være at den har været positiv før, for startede med at teste for 14 dage siden så ved ikke om den har været positiv lige inden jeg begyndte at måle. Men måler lige så snart min mens er slut denne gang :) Blev mere bekymret om der var noget andet galt med mig.
  3. Ja det lyder mærkeligt ikke :) kan sagtens forstå jeg får min mens da jeg havde den sidst d. 25 sep. Da startede den. Men har ikke taget en graviditets test da jeg tænker det ikke er det, for så ville jeg vel ikke bløde så meget ? Men er lidt i vildrede:/ Men tusind tak for dit svar :)
  4. Hej alle :) Håber nogen kan hjælpe. Min og min mand er begyndt på projekt baby:) Stoppede med p-piller i midten af august og havde mens der og også i september. Har så købt æl test da min mens stadigvæk er uregelmæssig men her til mit spørgsmål. Testede positiv i lørdags og havde ( tror jeg nok :) ) æl-slim fredag så vi gik igang, men allerede mandag morgen begyndte jeg at bløde og det er blevet ved siden. Tænker det er min mens, men den kan da ikke komme så kort tid efter æl?? Eller kan den og har hørt de test er så følsomme og præcis at de ikke tester falsk positiv.?? Håber på svar fra jer :) Knuser