Frk. Borg

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    143
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Frk. Borg


  1. 16 hours ago, Barbamama said:

    Jeg var på æggejagt som barn og jeg ELSKEDE det! :loveshower Min far købte en pose Haribo lakridsæg, en smule små chokoladeæg, Anton Berg marcipan æg og ét stort. Så gemte han alle de små rundt omkring og når man havde fundet alle, måtte man også få det store. Det var mega hyggeligt men shit, det løb op i meget sukker :lol 

     

    Jeg vil rigtig gerne lave noget lignende med vores børn, men jeg tror det er nødt til at være af sukker, hvis de skal holde interessen :lol Og samtidig får de nogle meget flotte æg af bedsterne så jeg er lidt i vildrede omkring hvordan vi kan lave det, uden at det bliver helt sindssygt med det sukker der :chin:

    Ihh hvor lyder det hyggeligt! Netop min ide... Kan man købe nogle man kan tegne på/male på at det så kunne være sjovt i stedet? 


  2. Jeg vil rigtig gerne høre om alle jeres påsketraditioner - er i ude og samle æg med børnene. Er det chokolade æg eller malede æg? Og er alle børn med eller er de for små når de er 1,5?

     

    jeg har aldrig haft nogen tradition om det i min familie og min mand har heller ikke. Synes bare det lyder så hyggeligt så vil gerne starte vores egne traditioner op.

     

    kom frisk :)


  3. Hej alle,

     

    jeg har lige brug for at høre jeres tanker. Min mand og jeg er life påbegyndt PB 2. Jeg fik fjernet spiral 1. Februar og fik "mens" 3 dage efter som de fleste gange mens jeg havde spiral kun var brunligt udflåd. 

     

    Jeg startede på ren bidro kuren og kunne se tydligt æglødningsslim osv og vi fik to lodder i puljen. Jeg synes egentlig at jeg i weekenden kunne begynde at Ane nogle småtegn og vsr egentlig overbevist om at jeg var gravid

     

    dog absolut ingen streger på tidlig graviditetsteste.

     

    i går morges var der lidt blod på papirer, men jeg tænkte det kunne være implantationsblødnung.

     

    det tog dog til efter nogle timer. Både i nat og i dag har blødningen tiltaget og er meget kraftig og jeg har mange smerter i lænd og underliv. Egentlig forventede jeg først mens lørdag.

     

    er det bare kroppen der efter lidt over 1 år på spiral har brug for "en ordentlig omgang mens" eller kan det være en meget tidlig abort eller???


  4. Vi har en Caroline Maja - kun Caroline til daglig tale. Maja er efter hendes ene oldemor. 

     

    Tænker vi skal have en Alexander Leo (Leo efter oldefar) eller en Isabella Lotte, victoria Lotte eller josephine Lotte ved næste barn. Lotte er efter bedstemor der pludselig er død her i efteråret. 


  5. Jeg har ikke været så aktiv herinde, men læst meget med. Vi har en datter på 17 måneder. Vi prøver også og hvis vi er heldige denne gang vil det være termin 9-11 november ish.

     

    jeg brugte ikke ÆL teste sidste gang; men tror jeg ramte en positiv onsdag morgen. Jeg arbejdede dog længe onsdag så der fik vi ikke gjort noget. Torsdag havde jeg super meget ÆL slim om formiddagen men negativ ÆL test om aftenen. Der fik vi dog et lod i puljen. I går var vi for trætte. Så overvejer om vi skal smide et lod mere i puljen i dag bare fordi. Og ellers er det jo kun 1 gang der skal til og så må vi krydse fingre. 

     

    Jeg spiser gravitamin og bidro ren ligesom sidst jeg blev gravid. Der havde jeg været på p-pilker og det var i 4. Cyklus, den første med bidro jeg blev gravid.

     

    det var en lang smørre!!! Det kunne være dejligt st have nogle at følges med. 

     

    Jeg regner med testdag 4. Marts. 


  6. Sikke en dejlig tråd! Jeg er selv mega skruk ig har snart været det i mange måneder!!! Vires datter er lige blevet 1 år..

    Min mand er dog slet ikke med på ideen og kan ikke se grunden til endnu et barn - han synes blot vi skal være glade for Caroline og nyde hende. Nyde at alt er nemmere og billigere end to... Jeg håber virkelig han bliver klogere!!! Jeg tænker selv 2,5-3,5 år mellem Caro og en evt lillebrøster..

    Tænker virkelig mændene burde prøve at være skruk!


  7. Jeg er medlem af en hjælpegruppe på facebook, hvor udsatte kan bede om hjælp. Der er jeg netop stødt på en kvinde, som er så presset økonomisk, at hendes børn aldrig har fået hverken jule- eller fødselsdagsgaver :(

    Hvert år forsøger jeg at gøre julen lidt bedre for en udsat familie - I år skal det være denne! Har fået lov at komme forbi med lidt juleforsyninger og et par æsker LEGO til hendes drenge :) Glæder mig til at sprede julestemning. Og så gør det altså ondt på mig, at nogle familier har så lidt penge mellem hænderne :(

    Hvad hedder den gruppe?


  8. Jeg har lige teststrikket en top til Astrid for she's knitting på Instagram. Blev færdig med den i går aftes kl 23.30 ^_^ Billede kommer senere.

    Ellers er jeg stadig i gang med Astrids julekjole. En frost kjole fra paelas :kuller

    Kan man kun finde frist kjolen i barnestrikk bogen? Eller kan man købe opskrift et andet sted? Og er bogen prisen værd?