Supermuline

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Supermuline

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 02/14/1981

Profile Information

  • Lokation
    Sønderjylland
  1. UP DATE!!! Min veninde har prøvet de der Valmed fra netto i dag, og begge 2 sagde NEGATIV. Så jeg har rådet hende til at tage en test mere her i weekenden, og se hvad den siger, og ellers må hun en tur til lægen. :blush Håber bare de snart får en lille mini. :baby3
  2. hun prøver et andet mærke i morgen, og ellers tager hun kontakt til lægen. :balloons :loveshower
  3. Teksten er tysk og den siger " IKKE GRAVID" :blush Håber bare sådan den er der for dem. :biglove :loveyou :kuller
  4. hun vil være 7+6 eller 4+ 3
  5. Men hun tissede så lige på to mere for 1 gangs skyld og de så sådan herude. hvordan kan det hænge sammen. ????
  6. Jeg har en rigtig skøn skøn veninde, som i længere tid, sammen med sin mand har prøvetat lave en bebse. Jeg fik så lokket hende til at tage en g-test i dag, for kom til at tænke på at i slutningen af dec 2011- januar 2012, havde hun en lille blødning. Men af ingen betydning. Hun mmser så dette billede til mig, VIl I IKKE SIGE DEN ER MEGA POSITIV???? :balloons :loveshower :loveshower :loveshower er så glad på deres vegne. :biglove
  7. Ej sikke da en l.... situation du står i. føler med dig. Og kan udemærket godt forstå du er meget ked af det. ^" Jeg skulle endda sige fra min mand, at hvis du ville føde barnet ville han godt adoptere det^" ;) :whistling ( Vi kan ikke selv få børn) Men håber for dig, du vælger det, der er rigtigt for dig og din familie. Og husker at passe på dig selv. :loveyou :loveshower De varmeste tanker herfra. :)
  8. Nåhhh så er jeg med, for mente da også det er det, der producere østrogen progesteron ved ægløsning. :) Det var heldigt det kom ud af sig selv. Vil du ikke mene at jeg kan forlange en scanning- når jeg nu er så lang over tid. ?? Jeg er ved at blive sindsyg, for vil jeg bare have den blødning, i stedet for at gå med en uvished. Endda her til morgen da jeg var ved købmanden var jeg nær besvimet. Så et eller andet er da galt med mig.
  9. P-pille stop havde jeg i 2007. Så det skulle gerne være ude af mit system. :) vi har været igang med PB siden 2008, hvor vi har været igennem nogle IUI og et enkelt IVF forsøg, pga af min mands manglende haletudser. (Jeg fejler intet). vi besluttede i maj 2011 at holde en pause fra behandling osv. og bare nyde hinanden. Og det har vi gjort. så derfor har jeg ikke tænkt på PB, før jeg kom til at kigge i min kalender og så jeg var på 39, og så gik jeg til lægen. <_< Derfor kom alle de spørgsmål til mig. hehe :whistling Kan du forklare mig det med at det gulelegeme kan sætte sig fast??????
  10. Jeg fik min sidste mens d. 22.november 2011, og den kommer altid med 26 dage imellem. Det har den gjort i 5 år nu. Jeg fik så en minimal brun plet noget på dag 18, og siden har jeg ikke se skyggen af noget som helst. Jeg var ved lægen i sidste uge fordi jeg har smerter i lænden, og stræk ned i begge sider og ud i hofterne. Jeg har selvfølgelig taget g.test med 4 dage imellem, men alle har været negative. :unsure Jeg fik i forbindelse med mit besøg hos min læge af vide at jeg havde lidt blærebetændelse, men at det ikke kunne skubbe min periode, og at medicinen jeg får i forbindelse med min blærebetændelse hellere ikke kunne give nogen virkning, da man kan tage den i forbindelse med en graviditet. Jeg skal så yderligere vente til i næste uge og hvis min periode hellere ikke er dukket op der, så skal jeg ind til lægen igen. :prik I følge en graviditet beregnelse vil jeg være 6+2 i dag. Er der nogen af jer herinde der først har kunne teste positiv langt længere henne?? Eller er det virkelig muligt at være gravid uden at HCG bliver udskillet i urinen?? Håber bare 1 kan give mig lidt ro på det hele.