Rikkekd

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    12
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Rikkekd

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    02-05-2015
  1. Kan uden tvivl følge dig i hvordan du har det. Sådan har det været for mig den sidste halvanden-to uger, det er helt forfærdeligt.
  2. Min kæreste skal med
  3. Hej piger :-) Dejligt med sådan en gruppe. Jeg er 7+5 i dag, og har været ramt af næsten konstant kvalme den sidste halvanden uge :-( Jeg har købt de der seabands som flere af jer nævner - synes de tager toppen af det, men det er godt nok hårdt. Det er første gang jeg er gravid, så det er også meget nyt stadigvæk. Jeg blødte en smule lørdag aften - tænker det kan være fordi, jeg nærmer mig det tidspunkt hvor min menstruation skulle være kommet? Vi har været til tidlig scanning og set tydeligt hjerteblink, og når man har set det, falder risikoen for abort væsentligt. Synes dog det er svært ikke at blive bekymret over den mindste lille ting - er der nogen af Jer, der har været gravide før, der har prøvet det? :-) Fortsat held og lykke til alle :loveshower
  4. Tusind tak for det :-) Mht. til risiko for abort, så sagde jordmoderen det samme til os - så det er jo bare endnu mere fantastisk :-) Nu tør vi i hvert fald tro lidt mere på det.. Glæder mig til at høre fra dig, når du har været til scanning, hvis du vælger det :-) Knus
  5. Okay :-) Det bliver jo spændende at se så - er da heller ikke i tvivl om, at det nok skal rykke sig igen :-)
  6. Hej Trine :-) Tak for det, det var virkelig fantastisk. Ud fra en terminsberegner var jeg 6+5, men ud fra fosterets størrelse kun 6+1. Hun mente, at det nok er fordi min menstruation har været en lille smule uregelmæssig (kun med et par dage), og ægløsningen derfor højest sandsynligt har ligget et par dage senere end jeg har troet. Hvor spændende med en tidlig scanning for dig også, vi synes i hvert fald det var dejligt - og vi havde slet ikke regnet med at hjerteblink var så tydeligt (især ikke nu når jeg er færre dage henne end først beregnet).. Held og lykke med det, krydser også fingre for dig :-)
  7. Hej Collonil :-) Vi har nu været til den tidlige scanning, og vi så et tydeligt hjerteblink (jubiiii:-)).. Det var helt fantastisk og en meget mærkelig følelse. Jeg vil helt klart anbefale det, vi er rigtig glade for at have fået en form for "bekræftelse" på, at der er noget! Jeg troede, jeg var 6+5 i dag, men jordmoderen der scannede mente, at jeg kun var 6+1 ud fra str. på fosteret - så det var også fint, lige at få en bedre idé om, hvor langt man er :-) Synes helt klart, at pengene er givet godt ud. Og hvis I bor i nærheden af Aarhus, vil jeg uden tvivl anbefale Cyclus Klinik, som var dem vi blev scannet hos :-) Held og lykke med det hele. Håber at høre om din oplevelse, hvis I vælger en tidlig scanning:-)
  8. Hej Collonil :-) Stort tillykke med den positive test! Jeg har stadigvæk ikke rigtig nogle symptomer udover lidt menstruationsagtige smerter (som så næsten er konstante), så synes også det stadig føles meget uvirkeligt! Jeg giver lyd når vi har været til scanning, er godt nok spændt på, om det er "noget værd" :-)
  9. Stort tillykke til alle endnu en gang :-) Herhjemme er det stadig ikke rigtig gået op for os endnu - vi har bestilt tid til en tidlig scanning på torsdag (d. 11/9), hvor jeg efter min egen beregning, vil være 6+5.. Jeg har endnu ikke (heldigvis, 7-9-13!) haft nogle vilde symptomer udover lidt murren i maven og ekstrem træthed, så jeg håber scanningen kan give os en bekræftelse på, at der er noget derinde :-) Glæder mig til at følge med herinde :-)
  10. Gud ja. Det var da egentlig lidt sjovt :-) Igen stort tillykke til Jer alle sammen!!
  11. STORT tillykke med det Isac-Elias :-) Hvor er det fantastisk! Jeg er gravid for første gang, og er i dag 5+0 - så det hele er meget nyt og spændende, og slet ikke til at forstå endnu! :-) Kh. Rikke