Charlotte I

Medlemmer
 • Content count

  472
 • Joined

 • Last visited

About Charlotte I

 • Rank
  Meget aktiv
 • Birthday 06/21/1990

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Herning
 1. Ja , det er de jo :)
 2. Så må hun drikke meget kaffe. For ved små mængder reagere de da ikke, min gør ikke i hvert fald. Jeg savner chokolade. Jeg får lyst på ny og næ ( Lille pigens mave skal jo vende sig til det) Men når man et vandt til større mængder, så er det lidt hårdt.. ;p
 3. Årh. Jeg har en lille pige med ondt i mavsen. Men når man ikke har lavet i bleen i 3 dage så forstår jeg hende godt. Men hvor gør det ondt når hun skriger ;/ Vi har snart gjort alt tænkeligt for at hjælpe hende af med det. Men det virker ikke rigtig, heller ikke de ting der plejer at virke..
 4. Da hendes navle var faldet af. Så da hun var omkring en uge
 5. Nej hvor spændende. Det er også deromkring alderen ligger ved os. Den yngste er fra 4-10 Virkelig sød mødregruppe. Vi skal starte til baby svømning sammen den 8. Januar :) Gik det godt?
 6. Så har jeg blandet dem sammen :pKigget på billedet og synes det var på fjæsen :).:p Dejlig pige i øvrigt :)
 7. Er du tilfældigvis i en af termins grupperne på Facebook? :) Synes jeg så det billede der også :)
 8. Det er så mere end mig. Jeg har ammet, sæt en vask over også ellers sat ned en pyller baby. Hun har ondt i maven og ligemeget hvad jeg gør, virker det til at hun ikke kan komme af med det :/
 9. Så fantastisk :p Eller
 10. Andre end mig, der har ET bryst der virker til aldrig at kunne blive tømt lugenmefet hvor meget man malker ud? Her er det mit højre bryst. (Grunden Tim at jeg malker ud er at jeg tidligere i denne uge mistænkte bryst betændelse)
 11. NU synes jeg godt at Zoey må ligge sig til at sove. Hun har egentlig sovet fint til at starte med. Fra 5:35 til 7:30 og ugen fra 7;30 til 8:30. Så fik hun mad og blev skiftet også så faldt hun i søvn igen omkring 9:30= Og da vi skulle i mødregruppe kl. 12:30.besluttede jeg mig for at lade hende sove til omkring kl. 11 hvor jeg ville give hende mad. Så sov hun fra da jeg gik til mødregruppe kl. 11:45 til lige omkring kl. 14:40 Hvor hun fik mad og en ren ble. Så fik hun lige lov til at kigge lidt. Så sov hun til vi kom hjem 16:45 og har faktisk været vågen.. Undtaget lige de 10-15 minutter hun prøvede. Mine babser er ømme og har ikke noget ligesom at producere en hel masse fordi jeg ikke har fået lov at sove. Hun holder stadig en fest. Selvom jeg mader hende, giver hende sutten ognpeøve at vugge hende i søvn. .. Jøses hvor er jeg træt
 12. Spændende. Min kæreste er kørt til Århus for at se James Bond med min far. Noget der har været arrangeret længe. Så sidder jeg herhjemme med en pige med tigerspring. Hun er mor syg alligevel, men nu hvor han har holdt fri og aflastet mig lidt, så jeg kunne sove, og lige lade mig få lidt luft Så bliver det lidt svært..
 13. Ja jeg har åbenbart fløde i babserne :p Og det går bare alt for stærkt. Vi har ogås besøg af tigeren så det er super at hun faktisk tog det roligt da SP var her
 14. Så har SP været her :) Zoey vejer nu 4750 g og er 55 cm lang.. Og hun havde kun roser til hende. Hun smiler bevidst, hun har øje på sine omgivelser og holder blikket længe.. Også er hun god til at holde hovedet når hun ligger på maven :) Det eneste var at man kunne ane at Zoey helst vil ligge med hovedet på højre side. Så vi skulle bare sørge for at hun også kom over på venstre side og ligge med hovedet :)
 15. ALDRIG har mine bryster været så ømme som i dag. Zoey har sit første tigerspring, og her til aftrn er den virkelig taget til. Hun har ikke sovet i snart 4 timer, og der går ikke 20 minutter inden hun vil sidde i mine bryster igen. I morges og formiddags var det ikke nær så slemt , og hun sov efter at have spist.. Jeg forbereder mig på ikke at få sovet i nat..