Lolle90

Medlemmer
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lolle90

 1. Krydser fingre for jer ihvert fald :D men hvad er det for en app du bruger ? :) Jeg tæller bare i kalenderen . Jeg har forventet mens på søndag, men begyndte at få ømme bryster igår, og det har jeg ellers ALDRIG :) Og løftede en tung seng her den anden dag som med det samme resulterede i smertende jag fra underlivet dog ikke slemt, så slut med at løfte tunge ting bare for at være sikker :) Vil også så gerne være gravid !! Håber så inderligt at den er der og det ikke bare er noget jeg bilder mig ind ! Men tester på fredag, 2 dage inden mens, nu vil jeg vide besked og tests idag kan jo bruges indtil 4 dage før . Har du nogen erfaring med det ?
 2. Heej igen alle i dejlige damer :) Skal lige siges at jeg allerede har oprettet en tråd herinde sådan bare lidt om mig selv Har ellers lusket videre rundt på alle de mange andre tråde og er da også blevet en del klogere :) Min kæteste og jeg ramte ÆL i sidste weekend og er bange for at de symptomer jeg tror jeg har, er noget jeg bilder mig ind .. Så kunne godt tænke mig at høre jeres historier mht helt tidlige symptomer på denne fantastiske omstændighed :) Jeg blev gravid for 10 år siden (jeg var 14 og fik det fjernet allerede 3 uger efter befrugtningen) Men der vidste jeg det med det samme lige efter sex . Var nok lige så meget fordi jeg frygtede det ;) Men har kunne mærke noget ske i underlivet, en boblen om du vil :) Og har altid ejet nok empati for 2 mennesker, men tager mig selv i at få tåre i øjnene og virkelig blødende hjerte når jeg ser mennesker som ikke ser ud til at have det let i livet Sidste gang nåede jeg kun at opleve voldsom kvalme når jeg bare tænkte på smøger Håber virkelig at i vil dele jeres erfaringer med mig, for er lidt i vildrede her :p På forhånd tusind tak !!
 3. Syns bare ofte at jeg mærker ja, rumsteren og murren i underlivet og andre ting jeg ikke helt kan kan forklare, men som jeg ikke plejer at mærke :) Og vidste ikke at tandkøds blødning var et symptom :) oplevede jeg også igår da jeg børstede tænder :D Men har ikke ømme bryster på nogen måde :( ikke at jeg gerne vil have ondt, men havde da været et sikkert tegn på at der er noget der spirer, da jeg ellers ALDRIG har det .
 4. Heej :) jeg lusker lidt rundt på de forskellige tråde og prøver at finde mening i alle mine egne tanker :) Hvordan gik det ? Med den 13/8 mener jeg :) Ramte selv ÆL med min kæreste i sidste weekend, så har stadig 10 dage til test dag, det dagen efter evt udebleven mens :) Smed mine p-ringe for 4-5 mdr siden og har haft meget præcis cyklys på 28 dage siden .
 5. Kæmpe tillykke med spiren :D Jeg er selv helt ny herinde og har først lige startet PB :) Lusker selv rundt i de forskellige tråde og prøver at finde rundt :p Og vil også gerne sige tak Snublefod, for den forklaring, den vil jeg også tage til mig :) Fandt først dette forum i søndags, og er allerede vildt fornøjet :D Fantastisk at læse andres historier og tanker og selv få svar på nogle ting og generelt få luft for sine tanker :)
 6. Heej :) Jeg og min kæreste har besluttet os for at prøve lykken :D Er helt ny herinde, så ved ikke helt hvordan det foregår, men kunne godt tænke mig at være med i jeres forum :) August 14