Pippi

Medlemmer
 • Content count

  205
 • Joined

 • Last visited

About Pippi

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - prøver igen
 1. Jeg blev gravid med tredje barn, før vi nåede at starte :-)
 2. Ellie er sødt :-) Jeg har selv været ret vild med navnet Emmie. Dog bestemmer vi os altid først for barnets navn efter fødslen.
 3. Hejsa Jeg ved ikke, om det rigtige tidspunkt findes, men der lyder da bestemt som om, at det kan lade sig gøre, der hvor I er i livet nu. Jeg venter mit tredje barn nu og skal for tredje gang på barselsdagpenge, da jeg endnu ikke har haft en fast stilling og kun har haft barselsvikariater. Vi fik også vores første barn i en lejlighed og det gik fint. Barnets udstyr fylder selvfølgelig, men jeg synes ikke, at det på noget tidspunkt var problematisk. Held og lykke med projekt baby :-)
 4. Kunne det tænkes at den lille dreng reagerer på at være blevet storebror? Det kan jo være en stor omvæltning for et lille barn.
 5. Tak Sanne. Jordemoderen mener, at det er ligamentsmerter og at jeg skal hvile mere.
 6. Hej Er der nogen, som har erfaring med at føde i vand? Jeg overvejer det nemlig, så vil gerne høre om erfaringer og oplevelser med vandfødsel :-)
 7. Jeg tænker positiv, men hvor langt ville du være henne?
 8. Hej. Jeg er gravid med mit tredje barn og denne gang synes jeg, at jeg har meget ondt i maven. Særligt ved mange løft og hvis jeg går for meget. Jeg er kun i 16. uge. Er der andre som har oplevet dette? Kan det være ligamenter?
 9. Det tror jeg også, at du kan :-) Men det blev ikke dette barn og det er bare øv! Barbamama har ret i, at mange oplever en SA. Dengang jeg oplevede det, havde jeg bare aldrig hørt om andre som havde mistet. Derfor har jeg altid været ret åben om det, for hvis så mine veninder skulle opleve det, så vidste de, at de ikke var alene :-) Det med at sørge er jeg også enig i, at man skal gøre på sin egen måden. I min halskæde med vedhæng med mine børns forbogstaver har jeg et lille vedhæng med en stjerne. For mig symboliserer det de børn, som ikke blev hos mig.
 10. Der kan jeg godt forstå. Når der er gået lidt tid, kan du måske bedre klare det, men det er svært. Min nr.2 SA faldt også sammen med en venindes graviditet, hvor jeg kunne have født i samme måned. Og selv om det er længe siden, kan jeg stadig tænke “jeg kunne have haft et barn på den alder nu”. Det er ikke særligt flaterende, men jeg har også tit syntes, at det var lidt snyd, at andre kunne blive gravide med det samme og derudover aldrig skulle opleve at miste, men sådan er det jo desværre :-(
 11. Først og fremmest: et stort kram til dig. Det er ikke nemt at få drømmene om en lille baby knust. Men du kan klare det og kommer ud på den anden side - det ved jeg, for jeg står selv på den anden side. Her har jeg født to raske børn og er gravid med mit tredje barn. Jeg har oplevet to SAer. En før mit første barn og en derefter. Det er ikke nemt, mens man er i det og det værste er nok, at frygten altid vil bo i én, når man har oplevet det. Men det kommer på afstand med tiden, selv om det aldrig bliver glemt. Jeg glemmer aldrig de to børn, som kunne have været og jeg er evigt taknemmelig for dem, som jeg har hos mig nu. :-)
 12. Stort tillykke! Jeg har aldrig prøvet det, men mon ikke lægen sender dig til en scanning, for at finde ud af hvor langt du er henne? Alternativt kan du jo tilkøbe en tidlig scanning. :-)
 13. Ej, hvor sjovt! Det skal jeg prøve - tak :-)
 14. Hindbær?
 15. Hej Er der nogen der har erfaring med dette? Jeg overvejer at tale med lægen om det, da jeg har døgnkvalme. Dette er min tredje graviditet med levende barn og i de to første graviditeter havde jeg kvalme helt op til fødslen. Jeg græder derfor ved tanken om, at skulle overleve i over et halvt år med kvalme og arbejde :-(