Lillebror

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Lillebror

  • Status
    Nyt medlem
  1. Hvis du ex. bruger MAMsut, så skal du i følge deres skala bruge sut nr. 2. Størrelse 1: Ideel til brystmælk ( 0 mdr. nyfødt) Størrelse 2: Ideel til vand, brystmælk og modermælks-erstatning ( 2 mdr. ) Størrelse 3: Til brystmælk og modermælkserstatning ( 4 mdr. ) Kryds-hul: Til vælling og mere tyktflydende væsker ( 6 mdr. ) Så hvis du stadig bruger den mindste, kan det være at hullet ikke er stort nok, så han når at blive træt inden han får det han skal havde! Men prøv og ring til din sundhedsplejeske, hvis han ikke får nok kan det være de gerne vil se ham.
  2. Tillykke med din prinsesse :loveshower - håber snart det bliver min tur, er ved at være træt af maven :P
  3. Bare af ren nysgerrighed, hvor meget har i andre taget på ind til videre? 22+1 er jeg heldigvis kun oppe på ca. 3 kilo, men jeg er begyndt at få en del rygsmerter, og kan ikke gå så stærk længere uden det begynder at gøre ondt i maven... mindes ikke jeg havde de problemmer første gang.
  4. Termin 6 april, venter en dreng :loveshower
  5. NAVN: Christina TERMIN: 6 april, FØDESTED: Hvidovre PIGE/DRENG: Dreng MULIGE NAVNE: Simon ANDRE BØRN: Ja Emma på 3 år VÆGTFORØGELSE: Ca. 3 kg STRÆKMÆRKER: Ja, fra sidste graviditet KVALME: Er heldigvis overstået ØDEMER: Nej PLUKVEER: Nej RYGSMERTER: JA, det havde jeg ikke sidst, men føles af og til som de veer jeg fik under første fødsel AV FØDSELSFORM: Normalt FRYGT FOR FØDSEL: Nej HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Min mand :D SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: Nej, kun når min datter vågner af marridt. ANDET: